Pokolian ijesztő lett az új kísértetházas horror

2020.01.23. 09:29

Új előzetest kapott a Téli menedék (The Lodge) című horror-thriller, amiben Richard Armitage és Riley Keough (a színésznő Elvis unokája) mellett feltűnik a kilencvenes évek nagy sztárja, Alicia Silverstone is. 

A film főhősei, Richard (Richard Armitage) és Grace (Riley Keough) éppen házasodni készülnek. Csak az a baj, hogy ennek a férfi két gyereke nem igazán tud örülni, mert nem látják a fiatal nőt az anyuk helyén a családban. A dolgok akkor fordulnak még rosszabbra, amikor az apának le kell lépnie pár napra és a gyerekek egyedül maradnak leendő mostohájukkal egy elhagyatott, hóval egyre inkább elzárt házban, ahova telelni mentek együtt. A nőről kiderül, hogy pokoli múltja volt, a házban pedig egyre különösebb dolgok történnek.

A kritikusok, akik már látták a Téli menedéket "pokolian ijesztőnek" és "sokkolónak" nevezték.  A filmet készítő osztrák rendezőpáros, Veronika Franz és Severin Fiala egyébként korábbi filmjével, a Jó éjt, anyu! című művészhorrorral már versenyzett a miskolci CineFesten. Ezt a filmjüket is bemutatták a fesztiválon tavaly ősszel. Az amerikai premier február 7-én lesz, azt egyelőre nem tudni, hogy a magyar közönség a Cinefesten kívül láthatja-e majd a filmet. 

Ne maradjon le semmiről!