A tehenek közül is emelkedhet fel igazán jó politikus

2020.01.24. 08:35

Megérkezett a még magyar cím nélküli Irresistible film első előzetese, benne egy nehezen nyerhetőnek tűnő politikai választással, egy tehén végbelével és egy kinyithatatlan ketchupos üveggel.

Az Irresistible a komikus Jon Stewart filmje. Stewart szerepelt már korábban is a '99-es Apafejben, illetve 2014-ben megrendezte a Rosewater című filmdrámát, de az elmúlt pár évben saját anyaggal nem jelentkezett. Vagyis egészen idáig, 2020-ra ugyanis visszatér egy komédia-drámával, amit nemcsak ő rendezett, de ő is írt. 

Az Irresistible története szerint arról szól, hogy mi történik egy kisvárossal, ha azt behálózza a politika. A demokraták tanácsadója, Gary meglát egy videót a veterán tengerészgyalogos Colonelről, amin Colonel meglepő karizmával lép fel kisvárosában a város feketén dolgozóinak jogaiért. Gary elhatározza, hogy leutazik a kisvárosba, Heartlandbe, és jelöltet csinál Colonelből. Erre persze a republikánusok is jelöltet küldenek, amitől aztán el is indul a feleslegesnek tűnő politikai harc a helyi farmerek szavazatáért.

A filmben a főbb szerepeket a vígjátékokban tapasztalt Steve Carell (40 éves szűz, Őrült, dilis, szerelem), valamint Chris Cooper (A Bourne-rejtély) és Rose Bryne (Rossz szomszédság, Instant család) játssza. A várható bemutató az amerikai mozikban május 29.