Újabb díjátadókat jelentettek be az Oscarra

2020.01.29. 11:41

Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Julia Louis-Dreyfus és Lin-Manuel Miranda is fog díjat átadni a magyar idő szerint február 10-én, hajnalban tartott Oscar-gálán, írja az MTI.

A 92. alkalommal megszervezett ceremónia producerei, Lynette Howell Taylor és Stephanie Allain kedden jelentették be azoknak a színészeknek a nevét, akik díjátadóként csatlakoztak a műsorhoz, majd a névsort később Twitteren is közölték.

Az újonnan megnevezett díjátadók között szerepel még Zazie Beetz (Joker), Mindy Kaling (A Mindy-projekt), Anthony Ramos (Csillag születik), Mark Ruffalo (Bosszúállók), Kelly Marie Tran (Star Wars – Az utolsó Jedik) és Kristen Wiig (Koszorúslányok) is.

Korábban már nyilvánosságra hozták, hogy a hagyományokhoz híven a színészi kategóriák tavalyi győztesei, Mahershala Ali, Olivia Colman, Regina King és Rami Malek adják majd át a díjakat az idei győzteseknek.

Az amerikai filmakadémia díjátadó gáláját február 9-én, vasárnap tartják a Los Angeles-i Hollywood and Highland Center Dolby Színházában. Az idei jelöltekről itt írtunk.