Terhes, de csak injekciós tűket és csavarokat enne

2020.02.13. 08:54

Megjelent a magyar előzetese az év egyik legfurcsább filmjének, a Nyelés című horrornak. A történet egy Hunter nevű nőről szól (Haley Bennett játssza A lány a vonatonból), akinek látszólag tökéletes az élete. Van egy gazdag, jóképű férje (Austin Stowell), akivel egy fantasztikus luxusházban élnek, és nemsokára megszületik az első gyerekük is. 

Csakhogy Hunter finoman szólva sem elégedett az életével, úgy érzi, hogy teljesen elvesztette az irányítást a dolgai felett. Ekkor kezd eluralkodni rajta a pica nevű étkezési zavar, amikor az ember olyan tárgyak lenyelési iránt érez sóvárgást, amelyek nemcsak nem ehetőek, hanem baromi veszélyesek is. Hunter tehát elkezd injekciós tűket, csavarokat és más hasonló tárgyakat lenyelni. A férje és a családja pedig úgy dönt, hogy a saját maga és leendő gyereke megóvása érdekében bezárják a házba és állandó megfigyelés alatt tartják. Ahogy az ilyen filmekben lenni szokott, hamarosan kiderül, hogy Hunter viselkedésére egy múltbeli sötét titok lehet a magyarázat.

A Rosemary gyermekére emlékeztető filmben Haley Bennett mellett Denis O'Hare, Elizabeth Marvel, David Rasche és Lauren Luna játszanak a filmben. A magyar mozik március 19-én mutatják be a filmet. 

Ne maradjon le semmiről!