Hátborzongató jelenet került ki a Mátrix 4 forgatásáról

2020.02.17. 13:45

A forgatásról először kikerült videón még csak annyi látszott, hogy fog kinézni Keanu Reeves 17 évvel azután, hogy utoljára játszotta el Neót, a Mátrix főszereplőjét. Most viszont egy akciódúsabb jelenet forgatását videózták le többen is.

A videón az látszik, ahogyan (alighanem) Keanu Reeves és Carrie Ann-Moss (Trinity) dublőrei egymás kezét fogva levetik magukat egy San Francisco-i felhőkarcoló tetejéről, majd "felrepülnek":

A jelenetet más is felvette, és ebből a szögből már látszik, hogy milyen hátborzongató magasságból rugaszkodnak el a dublőrök:

A Mátrix 4-et jelenleg San Franciscóban forgatják, és a tervek szerint jövőre kerül moziba, 2021. május 21-én. Keanu Reeves és Carrie Anne-Moss mellett az új filmben játszani fog Jada Pinkett Smith és Lambert Wilson (ők Niobét és a Merovingit alakították a korábbi részekben), valamint Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal) és Jessica Henwick (Trónok harca) is. 

Hogy mit kell tudni a Mátrix negyedik részéről, kik térnek vissza a korábbi filmekből és kik maradnak ki, ebben a cikkben foglaltuk össze.

Ne maradjon le semmiről!