Gwyneth Paltrow elsütött egy viccet a koronavírusról

2020.02.27. 12:39

Gwyneth Paltrow elsütött egy viccet a koronavírus és egy korábbi filmszerepe, a Fertőzés című filmben játszott beteg nő kapcsán. Posztolt egy fotót 6,9 millió követővel rendelkező Instájára, amint egy repülőgépen látható száj- és szemmaszkban. A kép alá azt írta, hogy éppen Párizsba repül. "Paranoiás? Óvatos? Pánikol? Higgadt? Járványos? Propaganda?" – írta még, majd hozzátette, hogy csak aludni készül éppen a gépen. Amúgy meg ő már szerepelt ebben a filmben. Mindenki vigyázzon magára, ne fogjanak egymással kezet, viszont mossák meg sokszor.

Gwyneth Paltrow a poszttal Steven Soderbergh 2011-es filmjére, a Fertőzésre utalt, amit mostanában gyakran emlegetnek a koronavírus kapcsán. A film ugyanis egy, a mostanihoz nagyon hasonló járvány történetét dolgozza fel. A drámában egy fertőzött denevér belekóstolt egy banánba, a banán belepottyant a disznók közé, amiket elvittek a luxusétterembe, ahol a hanyagul kezet mosó szakáccsal akart egy közös képet Gwyneth Paltrow figurája. Ennek köszönhetően ő lett a nulladik beteg, a már az embereket érintő járvány kiindulópontja.

A poszt megnyugtató és hasznos üzenete, miszerint a kézmosás a legfontosabb, egyébként kellemes meglepetés éppen Gwyneth Paltrowtól, aki Goop című cégének köszönhetően az áltudomány felkent papnője

Ne maradjon le semmiről!