Filmforgalmazó lett a PornHubból

2020.03.04. 10:15

A PornHub nevű pornóstreaming-oldalon lehet először szélesebb körben látni a Shakedown című dokumentumfilmet, mielőtt más, filmes streamingszolgáltatók kínálatába kerül, és az Ituneson is megvásárolható lesz, jelentette be a cég.

Screen%2BShot%2B2019-01-21%2Bat%2B4.32.31%2BPM.png
Fotó: shakedown.film

A Shakedown egy egész estés dokumentumfilm, ami több mint másfél évtizeden át készült Los Angeles leszbikus sztriptízbárjairól, és azokról az LMBTQ férfiakról és nőkről szól, akik ezekre a helyekre jártak. A filmet Leilah Weinraub rendezte, a Shakedownt korábban a New York-i Modern Művészeti Múzeumban, a MoMában, illetve a Whitney Museumban lehetett megnézni, illetve vetítették többek között a 2018-as berlini filmfesztiválon is.

A címadó Los Angeles-i sztriptízbár tulajdonosai és ügyvezetői fekete leszbikusok. A sajtóanyag szerint a Shakedown nem klasszikus dokumentumfilmes formában dolgozza fel a klub 15 évét.

A filmet márciusban ingyen lehet megnézni a PornHubon. A cikk írásának idején még nem elérhető, de a külön neki szánt aloldal már igen. Itt lehet olvasni, hogy az oldal azt tervezi, hogy több alkalommal is a film alkotójával közösen lehet majd nézni a Shakedownt, és közben élőben csetelhetünk Weinraubbal.

Alex Klein, a PornHub brandigazgatója azt nyilatkozta a Variety-nek, azt akarják elérni, hogy az ő oldaluk is egy olyan platform legyen, amit a művészek használhatnak. "Láttunk rá példákat, hogy többen ide töltik fel a munkáikat Youtube vagy Vimeo helyett, ott ugyanis nem engedik a meztelenséget" – mondja Klein.

Ne maradjon le semmiről!