A jaguárölő Dwayne Johnson hozza el az új Karib-tenger kalózait

2020.03.10. 15:37

A Disney következő nagy dobása A Karib-tenger kalózai és a Jumanji ötvözete lesz Dwayne "A Szikla" Johnsonnal és Emily Blunttal: megjelent a Dzsungeltúra előzetese.

A film egy Disneylandben kipróbálható (és ezen a videón végignézhető) attrakció alapján készült. A vidámpark Jungle Cruise nevű látványosságán a látogatók egy csónakban utaznak végig egy műanyag állatokkal és emberekkel berendezett dzsungel folyóján, miközben a parton hiénák és orrszarvúk által a fára felkergetett szafarizókat és gyereküket hintáztató majmokat nézhetnek.

A film sztorija szerint egy testvérpár, az Emily Blunt által játszott Lily és McGregor (Jack Whitehall, akit valamiért egy az egyben kilúgoztak a trailerből) felbérelnek egy tapasztalt hajóskapitányt (Dwayne Johnson), hogy segítsen nekik végighajózni az Amazonason. A céljuk, hogy megtaláljanak egy titokzatos fát, aminek szerintük gyógyító ereje van. 

A Dzsungeltúra körül már jóval a bemutatója előtt kialakult egy kisebb balhé, amikor kiderült, hogy a férfi főszereplő, Dwayne Johnson 22 millió dollárt kapott a szerepért, míg Emily Blunt csak 9 milliót. Elvileg mindketten A listás sztárnak számítanak, ráadásul Bluntnak már van egy Golden Globe-díja is. 

A film magyarországi premierje július 23-án lesz.

Ne maradjon le semmiről!