Már meg is találták Jason Statham utódját

2020.03.11. 08:34

Körülbelül egy hónappal a forgatás előtt Jason Statham úgy döntött, hogy mégsem szerepelne a The Man From Toronto című filmben, és ezzel párhuzamosan otthagyta az ügynökségét is. A filmben a másik főszerepet Kevin Hart kapta meg, ő alakítja a New York-i lúzert, akit valami oknál fogva összekevernek a világ egyik leghíresebb gyilkosával, akinek a bőrébe eredetileg ugye Jason Statham bújt volna. 

Variety a film készítői gyorsan intézkedtek, és már meg is találták, hogy ki léphet A szállító-filmek sztárjának a helyére. Ez a személy pedig nem más mint Woody Harrelson. Szerintük egyébként érhető ez a döntés, hiszen a filmet forgalmazó Sony Pictures már többször is dolgozott együtt a színésszel, októberben mutatják be például a Venom folytatását, amiben ő alakítja a főgonoszt, Carnage-et. A színész egyébként mostanában eléggé elfoglalt, 2019-ben került a mozikba az Útonállók, a Zombieland 2 és a Midway, és a Venomon meg a The Man From Torontón kívül még két olyan film készül, amiben ő is szerepel. 

A The Man From Torontót 2020. november 20-án mutatják majd be az Egyesült Államokban, magyarországi premierről egyelőre nincs információnk.