Kiengedték a kórházból a koronavírusos Tom Hankst és feleségét

2020.03.17. 08:57

Miután megkapták a kezelést, kiengedték a kórházból Tom Hankst és feleségét, Rita Wilsont, akiket öt nappal korábban diagnosztizáltak koronavírussal – írja a BBC. Most házi karanténban várják a gyógyulást.

A házaspár visszavonult Queenslandben bérelt házukba, és jó ideig most el sem hagyják azt.

A színész épp egy Elvis Presley-filmet forgat Ausztráliában, és Elvis menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja. A rendező Baz Luhrmann. Hanks március 12-én jelentette be Instagramon: egy ideje már fáradtnak és betegnek érezték magukat, izomfájdalomra is panaszkodtak. Feleségének hőemelkedése is volt. Mindezek miatt elvégezték rajtuk a koronavírus-tesztet, ami pozitív lett.

Néhány nappal később azt írták: "Koronavírusunk van, de izoláltak minket, úgyhogy szerencsére nem fogunk megfertőzni másokat. (...) Nem aggódunk a jövő miatt, mindannyiunknak azt kell tennünk, hogy követjük a szakértők tanácsait, hogy túljussunk ezen, illetve vigyáznunk kell egymásra, nem igaz?"

Ausztráliában egyébként 375 koronavírusos esetet regisztráltak, ebből 68-at Queenslandben.

A sztárvilágból azóta egyre többen fertőződtek meg a vírussal, köztük Idris Elba, Olga Kurylenko egykori Bond-lány, valamint Trónok Harcában a Vadak egyik vezérét, Óriásölő Tormundot alakító Kristofer Hivju is.

Ne maradjon le semmiről!

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, és vannak, akik az Indexet olvassák! Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!