Idris Elba felesége is megfertőződött

2020.03.23. 14:45

Néhány nappal azután, hogy Idris Elba egy Twitter-bejegyzésben bejelentette koronavírus-fertőzöttségét, felesége, a modellként és színésznőként egyaránt ismert Sabrina Dhowre tesztje is pozitív eredményt mutatott.

Az önkéntes karanténban lévő házaspár a hétvégén videóchaten adott interjút Oprah Winfrey-nek, akinek a feleség elmondta: nem lepte meg az eredmény, saját döntéséből maradt a férje mellett, akiről szükség esetén gondoskodni szeretett volna – amiért egyébként a pár sok kritikát kapott a kommentelőktől.

A nő – aki 2019 áprilisában lett Idris Elba felesége – elmondta: azt tartja a legkülönösebbnek, hogy ő és a férje is tünetmentes, ami persze hamarosan változhat, ezért megígérte, a későbbiekben is tájékoztatni fogják a nyilvánosságot az állapotukról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Like millions of people all over the world, I've been staying safer at home for over a week now. I know a lot of people are feeling stressed, overwhelmed, and uncertain. Because of that, I wanted to offer some hope and gather thought leaders and people going through it to add some perspective. Which is why I FaceTimed Idris Elba and his wife Sabrina who are safely quarantined together after he tested positive for COVID-19. Idris fills me in on his journey and Sabrina reveals the result of her test after they decided to quarantine together. Tap the link in my bio to watch our conversation for FREE on the Apple TV app (on your phone) or visit apple.co/oprahtalks

Oprah (@oprah) által megosztott bejegyzés,

Idris Elba az interjúban arról beszélt, hogy a járvány szerinte egészen nyilvánvalóan  a bolygónk válasza arra, ahogyan az emberiség bánik vele, ez a reakció pedig egyben figyelmeztetés is a Föld részéről nekünk, embereknek.

Ennek a drámának az az egyik előnye, hogy együttgondolkodásra kényszeríti az emberi fajt

– mondta a 47 éves színész, aki szerint nem meglepő, hogy éppen egy olyan vírus szedi most világszerte az áldozatait, amelyik lelassítja a mindennapjainkat, és arra készteti az emberiséget, hogy másképp gondolkodjon a világról, és benne saját magáról is.

(via CNN, IndieWire)

Ne maradjon le semmiről!

Soha nem látott fejlesztések, vagy hatalomátvétel?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!