Rita Wilson először lépett fel, mióta felgyógyult a koronavírusból

2020.04.06. 08:41

Alig pár héttel azután, hogy koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak nála, Tom Hanks feleségének megvolt az első kvázi nyilvános szereplése, ő énekelte el ugyanis az Egyesült Államok himnuszát a NASCAR vasárnapi virtuális versenye előtt. Rita Wilson természetesen nem hagyta el otthonát, fia, Truman Hanks rögzítette, ahogyan édesanyja énekel – írja a CNN.

Tom Hanks március 12-én, az Instagramon jelentette be, hogy ő és felesége megfertőződött a koronavírussal, emiatt karanténba kerültek, és megfigyelés alatt tartják őket. A színész éppen az Elvis Presley-filmet forgatta Ausztráliában, amikor mindkettejüknél jelentkeztek a tünetek. A házaspár többször is bejelentkezett a karanténból, és március 17-én már ki is engedték őket a kórházból, március 27-én pedig visszatérhettek Los Angelesbe.

Mindenkinek köszönet Ausztráliában, akik gondunkat viselték. Az ő törődésük és iránymutatásuk tette lehetővé, hogy visszatérjünk az Egyesült Államokba. És köszönet mindenkinek, akik jókívánságaikat küldték nekünk, Rita és én is nagyra értékeljük

– írta Hanks.