Szeretne DiCaprio mellett állni Scorsese új filmjében? Adakozzon!

2020.04.16. 14:51

Különleges felajánlásaival egyre több sztár csatlakozik az AllInChallenge nevű kezdeményezéshez, amely a járvány rászorulóinak igyekszik pénzt gyűjteni Amerikában. Az MTI híre szerint szerdán már több mint 50 híresség csatlakozott a felhíváshoz, az adományok összege pedig meghaladta a négymillió dollárt, azaz az 1,3 milliárd forintot.

Leonardo DiCaprio a Twitteren jelentette be, hogy egy szerencsés (vagy tehetős) egy teljes forgatási napot tölthet vele, Robert De Niróval és Martin Scorsesével következő filmje, a Killers of the Flower Moon forgatásán, és statisztaként szerepelhet az egyik jelenetben, de még a film premierjére is meghívják.

A kampányt kedden Michael Rubin amerikai üzletember indította el, aki különleges felajánlásokat kért a hírességektől. A legnagyobb összegű adományokat is jutalmazzák, de lesznek olyan nyeremények is, amelyeket az akár csak tíz dollárt adakozók között sorsolnak ki.

Az akció részeként DiCaprio első számú kihívottja, Matthew McConaughey texasi amerikaifocizást, Justin Bieber szerenádot (One Less Lonely Girl), Alex Rodriguez, a New York Yankees volt baseballsztárja ütőleckét és ebédet kínált fel, Ellen DeGeneres pedig társházigazdának hívott meg egy adományozót a műsorába, de akár golfozni is lehet Justin Timberlake és Bill Murray társaságában. 

A hírességek folyamatosan frissülő felajánlásait az AllInChallenge oldalán lehet böngészni.

Ne maradjon le semmiről!