53 évesen meghalt a Jurassic World és a Pi élete színésze, Irrfan Khan

2020.04.29. 10:16

53 éves korában meghalt az Európában és Amerikában is a legismertebbek és legkedveltebbek közé tartozó bollywoodi filmszínész, Irrfan Khan, aki az indiai filmjei mellett szerepelt a Jurassic Worldben, a Pi életében és Tom Hanks mellett az Infernóban is – írja a Variety.

Khant 2018-ban Londonban neuroendokrin tumorral kezelték (ez a daganatok egy ritkább formája, amely hormonokat termel a szervezetben), de a kezelés sikeresnek tűnt, és a színész még egy filmet is leforgatott utána.

Kedden azonban a mumbai-i kórház intenzív osztályára került egy bélfertőzéssel, és itt életét vesztette. Mindez csupán néhány nappal az anyja halála után történt, akinek temetését a koronavírus-járványra hozott korlátozások miatt videócseten tudta csak végignézni.

Khan Indián kívüli leghíresebb szerepe a nyolcszoros Oscar-díjas Gettómilliomos rendőre volt. Korábban Angelina Jolie mellett játszott a Hatalmas szívben, szerepelt Wes Anderson Utazás Darjeelingbe című filmjében, ő játszotta a főszereplő felnőttkori énjét a Pi életében, és szerepelt a Cannes-ban bemutatott Ezerízű szerelemben, a Jurassic Worldben és az Infernóban is.

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport