Jön a Reszkessetek, betörők! brutális verziója

2020.05.08. 21:25

A pláza ásza, a Gondozoo, A maflás című filmek vagy A férjek gyöngye című sorozat után Kevin James ezúttal könyörtelen náci bűnözőt játszik egy hatalmas horogkereszttel a tarkóján. Itt a Becky előzetese.

becky

Úgy tűnik, Kevin James örülne, ha másként gondolnának rá a filmesek, mint arra a nagydarab, mafla mackóra, akit eddig a legtöbb rendező belelátott, úgyhogy elég keményen beleveti magát az imázsformálásba a Becky című filmmel.

A thriller sztorija szerint a főszereplő kamasz lány, Becky eltöltene egy nyugodt hétvégét egy tóparti házban az apjával és annak új barátnőjével, hogy tisztázzák a köztük lévő feszültségeket. Ehelyett viszont egy csomó, börtönből szökött elítélt tör rájuk, mert a vezetőjük, akit Kevin James játszik, valamiféle kulcsot keres, ami talán a lánynál van. Becky viszont biztosan sokszor látta gyerekként a Reszkessetek, betörők!-et, mert leleményes csapdákat állít az őt üldöző nácinak, és minden keze ügyébe eső tárggyal igyekszik megleckéztetni őt – csak egy kicsit keményebb módszerekkel, mint annak idején a kis Kevin.

A filmet a Tetves porontyok című Elijah Wood-filmről és a Bushwickről (nem túl) ismert rendezőpáros, Jonathan Milott és Cary Murnion rendezi, a címszereplője pedig az Annabelle-ből, az Éles tárgyakból és az Ouijából ismert Lulu Wilson. A film június 5-től lesz online elérhető egyes platformokon.

Ne maradjon le semmiről!