A Lego kaland alkotói küldik vissza az űrbe Ryan Goslingot

2020.05.18. 14:07

A Lego kaland, a 21 Jump Street és a Derült égből fasírt alkotói, Phil Lord és Chris Miller készítenek filmet A marsi című könyvet is jegyző Andy Weir következő regényéből.

A Variety híre szerint az űrhajós film főszerepét Ryan Gosling kapta, aki egyszer már eljátszotta az emberiség történetében elsőként a Holdra lépő Neil Armstrongot Az első ember című filmben.

Andy Weir jövőre megjelenő könyvének címe egyelőre nem ismert, jelenleg a Project Hail Mary munkacímmel hivatkoznak rá. Még a történetről is csupán nagyon keveset lehet tudni: a sztoriban egy űrhajós fogja megmenteni a bolygót. A könyv a Random House kiadónál fog megjelenni 2021 tavaszán.

A portál cikke szerint a megfilmesítés jogaiért hét számjegyű összeget fizetett ki az MGM. Gosling előző űrhajós filmje, Az első ember egyébként kifejezetten jól sikerült. "A sármos, humoros Goslingnál sokkal érdekesebb a magába forduló, kiismerhetetlen Gosling" – írtuk a filmről szóló kritikánkban, majd tudományos magyarázócikket is írtunk a filmhez.

Ne maradjon le semmiről!