Szeptemberben folytatódik a Mission: Impossible 7 forgatása

2020.06.02. 16:21

A Tom Cruise főszereplésével készülő Mission: Impossible 7 egyik sztárja, Simon Pegg közölte: a stáb a tervek szerint szeptemberben kezdi újra a forgatást, természetesen a megfelelő óvintézkedések betartásával, és először a külső felvételekkel, írja a Variety nyomán az MTI.

Tom Cruise a Mission: Impossible 6. részében
Tom Cruise a Mission: Impossible 6. részében

A brit színész, aki Benji Dunnt alakítja a filmsorozatban, a lapnak azt mondta, pontosan nem tudja, hogyan zajlanak majd a „nyilván rendszeres” koronavírus-tesztek, vagy pontosan milyen elővigyázatossági procedúráknak kell majd megfelelni, és poénból hozzátette azt is, „a bunyós jeleneteket majd biztos úgy veszik fel, hogy ügyelnek a résztvevők közötti másfél méteres távolságra”.

Egy olyan nagyszabású, hatalmas stábot számos helyszínen mozgató produkció, mint a Mission: Impossible 7 újraindulása a globális filmipar újraindulásának szempontjából is fontos lehet a Variety szerint.

Tommy Gormley, a film rendezőasszisztense a BBC Radio 4 adásában arról beszélt, hogy a stáb minden tervezett forgatási helyszínre vissza akar térni, többek között Nagy-Britanniába is. Úgy vélte, ha szeptembertől áprilisig, májusig dolgoznak, be tudják fejezni a filmet. Megjegyezte, hogy a forgatás szempontjából a legnagyobb kihívás most a kaszkadőrjelenetek és a tömegjelenetek felvétele lesz, de „nem lehet Mission: Impossible-filmet csinálni bunyós vagy autós jelenet nélkül”.

A produkciót a koronavírus-járvány miatt február végén kellett leállítani, amikor éppen Velencében kezdtek volna forgatni. Gormley hangsúlyozta, hogy a filmesek képesek az alkalmazkodásra, a legszélsőségesebb körülmények között, extrém helyszíneken is tudnak dolgozni, ha megfelelően elő van készítve a forgatás, mindent meg tudnak csinálni. Kiemelte, hogy a legfontosabb a produkciókon dolgozók biztonsága.

Ne maradjon le semmiről!