Scherer Péter nélkül forog az apa-fiú fantasy-vígjáték

2020.06.03. 09:47

Az Aranyélet és a Tiszta szívvel színésze, Thuróczy Szabolcs veszi át a korábbi főszereplő, Scherer Péter helyét a Brazilokat rendező Rohonyi Gábor legújabb, Ha elfárad, viheti című filmjében, tudta meg a Blikk.

"A járvány miatt egy hónappal eltolódott a forgatás kezdete, így megoldhatatlan egyeztetési nehézségek léptek fel. Scherer Péter a korábban már megkötött más filmes szerződései miatt nem tud a produkció rendelkezésére állni" – közölte a lappal a film sajtófőnöke.

Ahogy korábban írtuk, a film egy fantasy-elemekkel dúsított vígjáték lesz, amely egy népszerű, de ihlethiányos író és sosem látott kisfia nem várt találkozásáról szól. A forgatás az eredeti tervek szerint májusban kezdődött volna, az alkotók mostani tájékoztatása szerint június 15-én vágnak neki a felvételeknek.

A főszereplő kisfiú megtalálására országos castingot indítottak, a rendező és az alkotók az egész országot bejárták, hogy megtalálják a tökéletes gyerekszínészt. Geszti Péter, a film egyik producere kedden jelentette be, hogy a több száz kisfiú közül végül Pásztor-Várady Mórra (Momóra) esett a választásuk.

Thuróczy Szabolcs (aki egyébként is szerepelt volna a filmben) és Pásztor-Várady Mór mellett Kovács Patrícia, Pálmai Anna, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán és Básti Juli lesz még látható Rohonyi Gábor új filmjében.

A filmet eredetileg – Vérovis címmel – Vékes Csaba, A hetedik alabárdos rendezője készítette volna Scherer Péterrel közösen, akinek ez lett volna a rendezői bemutatkozása. A film a tervek szerint 2021-ben kerülhet majd mozikba.

Ne maradjon le semmiről!