Jim Carrey karikatúrával üzent a 75 éves tüntetőt fellökő rendőröknek

2020.06.08. 10:56

A színész Buffalo rendőrségéről készített karikatúrát, miután két rendőr fellökött egy 75 éves tüntetőt a New York állambeli város utcáján. 

Több mint egy hete tart a tüntetéssorozat, ami George Floyd halála miatt kezdődött. Buffalo városában egy 75 éves férfi lépett oda a rendőrökhöz, amikor azok az esti kijárási tilalom életbe lépésével elkezdték kiszorítani a Niagara térről a tüntetőket. Két rendőr erre fellökte a férfit, aki beverte a fejét. 

A férfi állapota azóta súlyos, de stabil, a két rendőr súlyos testi sértés vádja miatt felel, akár hét évet is kaphatnak. A történtekre Jim Carrey Twitteren reagált egy általa készített karikatúrával, amin egy vérző fejű idős férfi látható. Körülötte négy rendőr áll fegyverekkel és "nincs kegyelem" feliratú pajzzsal felszerelkezve, olyan mondatokat kiabálva, mint például:

Kiszedtem a fogát, de vigyázz, még így is haraphat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás