Először mesélt részletesen Tom Hanks a koronavírusos fertőzöttségéről

2020.07.06. 14:02

Bejárta a világsajtót annak idején a hír, hogy Tom Hanks és felesége elkapták a koronavírust. A színész és felesége azóta felépült a fertőzésből, és most Hanks Greyhound című filmjének apropójából a Guardiannek mesélt többek között arról, hogyan hatott az egészségére a koronavírus.

Az interjúban Hanks elmondja, hogy két hétig tartott a járvány okozta kellemetlenség neki és feleségének, azonban az nagyon furcsa volt, hogy egymástól eltérő egészségügyi változásokat érzékeltek. A felesége például egy időre elvesztette a szaglását és az ízlelő képességét, folyamatosan hányingere volt, és még a láza is magasabb volt, mint a színésznek.

Ezzel szemben Hanksnek bénító testi fájdalmai voltak, állandóan fáradt volt, és semmire sem tudott 12 percnél hosszabban koncentrálni. Bár utóbbihoz hozzátette, hogy alapvetően is ilyen személyiség. Az interjúban egyébként hozzátette, hogy nem érti, hogy csinálhatnak a járványból politikát Amerikában, de annyit ő is tud, hogy maszkot kell hordani, távolságot kell tartani és sokat kell kezet mosni.