Megvan, mikor mutatják be az új Sikoly filmet

2021.10.09. 22:15

A New York peremén női főszereplője, Melissa Barrera, miután megnézte a film végső változatát, azt üzente, hogy „nem állunk készen” a 2022-ben megjelenő Sikoly filmre.

Jövő év elején érkezik a mozikba a nem túl kreatívan, de annál egyszerűbben Sikoly névre keresztelt film. A klasszikus horrorfilm legújabb része több mint tíz év után repít minket vissza Woodsboroba, a ma már ikonikussá vált fiktív városba. A horrorszéria első részét 1996-ban mutatták be, a negyedik epizód pedig 2011-ben debütált.

Wes Craven, a horrorfilm rendezője 2015-ben agydaganatban elhunyt, halála után pedig sokáig kétséges volt, hogy valaha viszontlátjuk-e még szélesvásznon az emblematikus fekete-fehér maszkot. Majd derült égből villámcsapásként jött a hír 2020-ban, hogy lesz ötödik rész, ami újra Sikoly-hangulatba hozta a 90-es évek egyik legnagyobb slasher filmjének rajongóit.

A szereplők között olyan újoncokat láthatunk, mint Dylan Minnette, a 13 okom volt sztárja, Jenna Ortega, akit a Te című Netflix-sorozatból ismerhetünk, és a már említett Melissa Barrera. Rajtuk kívül persze a régi motorosok is megjelennek. Neve Campbell újra Sidney Prescott bőrébe bújik, de Courtney Cox, Marley Shelton és David Arquette is feltűnik majd a kaliforniai kisvárosban.

Barrera nemrég a Twitteren üzent a rajongóknak:

Láttam a Sikoly végső változatát. Nem álltok készen.

A színésznő természetesen az új Ghostface emojit is felhasználta, amit a közösségi oldal külön a film megjelenésére készített.

Bár az ötödik Sikoly részleteit még titok övezi, Barrera szerint Craven büszke lenne, ha láthatná. Hozzátette még, hogy a film friss és fiatalos, de a régi rajongók igényeit is ki fogja elégíteni. Sokan várják már a produkció előzetesét, amit ha hiszünk az internetes spekulációknak, hamarosan láthatunk is.

via GIPHY

Az első Sikoly film 1996-os megjelenése után szinte egyből horrorklasszikussá vált, így nem meglepő, hogy még 2021-ben is ekkorra felhajtás övezi a franchise-t. Barrera bejegyzése után mindenki kíváncsian várja, hogy mit hoz ki a rendező páros, Matt Bettinelli-Olpin és Tylre Gillett a filmsorozat legújabb részéből. Jelenleg a januári megjelenésnél konkrétabbat (január 14.) még nem tudunk, így minden bizonnyal hamarosan újabb információk és esetleg előzetesek lephetik meg a rajongókat.  • Hírek
  • Hírek