Apácákból két show nem elég, már csiszolják a harmadik felvonást

2021.11.04. 17:40

Hivatalosan is elkezdődtek a várva várt Apáca show 3 munkálatai, jelentette be Tyler Perry, a film producere a ScreenRant internetes portálon. Ha elkészül, a produkció a Disney+-on lesz elérhető.

Whoopi Goldberg 2021. szeptember 13-án a 2021-es Met Gálán New Yorkban
Whoopi Goldberg 2021. szeptember 13-án a 2021-es Met Gálán New Yorkban
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

A producer a The Hollywood Reporternek adott interjújában is megerősítette, hogy már nem csupán a forgatókönyvet formázzák teljes gőzzel, de megemlítette, hogy a filmhez egy egészen elképesztően kiváló rendezőt sikerült megnyerniük, aki nem más, mint Tim Federle, a High School Musical-filmsorozat alkotója.

Az eredeti Apáca show-ban Whoopi Goldberg játszotta Deloris Van Cartier bárénekest, akit – mint nővért – apácák közé zárnak, de mindezt ezért, mert egy gyilkosság szemtanúja volt, és a tárgyalásig így próbálják védeni az életét.

Az 1992-es film olyannyira sikeres volt, hogy rá egy évre kijöttek az Apáca show 2-vel, amely a maga korában szintén az egyik legsikeresebb családi vígjáték lett.

Nem kevés év telt el azóta, mígnem a Disney+ tavaly decemberben bejelentette, hogy érkezik a harmadik rész. Tyler Perry azt is elmondta, hogy Whoopi Goldberg már izgatottan várja, hogy újra felöltse az apácaruhát, de a producer szerint amúgy is időszerű elkészíteni egy ilyen mozit, mert 

most mindenkinek szüksége van egy olyan filmre, amiről úgy jön ki: Úristen, énekelve és boldogan távoztam.

Perry mellett Goldberg is beül a produceri székbe, de természetesen újra láthatjuk Deloris szerepében is. Bár hivatalosan még nem tudni, hogy lesznek-e további visszatérő szereplők, Goldberg a Variety magazinnak mindenestre azt nyilatkozta, hogy lehetséges, hogy feltűnnek majd ismerős arcok.

(Forrás: Screenrant, Variety, The Hollywood Reporter)