Elhagyja a sorozatot a Bridgerton sztárja

2021.11.06. 17:16

Nem tér vissza a Bridgerton főszereplője a sorozat következő évadában. Shonda Rhimes producer bejelentette, hogy Regé-Jean Page elhagyja a produkciót, így a nézők már nem láthatják Simon Bassett szerepében. A színész ezt ugyan már tavasszal jelezte, ám ha valaki eddig kételkedett volna ebben, a producer most pontot tett minden elmélet végére.

A Bridgerton sokáig a Netflix legsikeresebb produkciója volt, 2020 karácsonyán debütált a streamingplatformon. Julia Quinn azonos című könyvsorozata alapján készült, és az arisztokrata Bridgerton család történetét mutatja be. Nézettségben csak a Squid Game tudta megelőzni.

Az első évad főszereplőjét, Daphne Bridgertont Phoebe Dynevor, párját, Simon Bassettet, a Hastings család fejét pedig Regé-Jean Page alakítja. Bár a színész feltűnt már néhány produkcióban, hírnevét a Netflix sorozatában nyújtott alakításának köszönheti. Azóta hatalmassá duzzadt a rajongótábora, és hamarosan olyan hollywoodi produkciókban láthatjuk, mint a The Grey Man.

Most azonban Shonda Rhimes, a Bridgerton producere a Varietynek adott interjújában elárulta, Page nem tér vissza a sorozatba:

Semmi értelme annak, hogy Regét csak azért beírjuk a sorozatba, hogy a háttérben álljon. Ahogyan ő is mondta: azért volt itt, hogy elmeséljen egy gyönyörű, ám lezárt szerelmi történetet.

Rhimes azt is elmondta, hogy a sorozat akár nyolc évadot is megérhet, így mindegyik Bridgerton gyerek kaphatna egy évadot. Hogy a második évad lesz-e olyan sikeres, mint az első, azt hamarosan megtudhatjuk, ugyanis Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont alakítja, nemrég bejelentette, hogy befejezték a forgatást.