Tom Holland és Amanda Seyfried szerepelnek Mundruczó Kornél új rendezésében

2022.02.18. 21:44

Az utóbbi időben Mundruczó Kornél hollywoodi munkáitól hangos a sajtó. 2020-ban a Netflix felületén debütált Pieces of a Woman című filmje, amely a főszereplő Vanessa Kirbynek Oscar-jelölést hozott, illetve nemrég derült ki, hogy Proxy című készülő sci-fijének Blake Lively lesz a főszereplője.

A Hollywood Reporter értesülései szerint Mundruczó Kornél most Hollywood egyik legkeresettebb sztárjával, a Pókember-filmek címszereplőjével, Tom Hollanddel és a David Fincher Mank című filmjében nyújtott alakítása után Oscar-díjra jelölt Amanda Seyfrieddel forgat majd együtt az Apple TV+-ra érkező The Crowded Room című tízrészes antológiasorozatban.

A forgatókönyvet Akiva Goldsman írja saját élete, illetve Daniel Keyes Szép álmokat, Billy! című könyve alapján. A sorozat olyan emberek történeteit dolgozza fel, akik megtanultak együtt élni mentális betegségükkel.

Tom Holland, aki producerként is részt vesz a munkálatokban, egy Danny Sullivan nevű férfit alakít. Amanda Seyfried pedig egy klinikai szakpszichológust, aki amellett, hogy karrierje legnehezebb esetével találja szembe magát, még egyedülálló anyaként is próbál helytállni.