Chadwick Boseman előtt is tiszteleg a Fekete Párduc folytatása

2022.07.24. 13:46 Módosítva: 2022.07.24. 13:46

A Marvel stúdió nyilvánosságra hozta a Fekete Párduc-produkció második részének hivatalos teaserét. A míves kedvcsinálót a két év online száműzetés után ismét élőben megrendezett Comic-Con fesztiválon mutatták be San Diegóban.

A wakandai szuperhős, T’Challa karakterét a 2020-ban elhunyt Chadwick Boseman tette felejthetetlenné. Őt nem is próbálták meg helyettesíteni a folytatásban. A Wakanda Forever első kedvcsinálója alapján sejthető, hogy a történet fő alakja a tragikusan fiatalon elhunyt Chadwick Boseman által megformált T’Challa húga, Shuri lesz, akit ezúttal is Letitia Wright alakít.

A trailer képein, melynek zenéje megidézi többek között Kendrick Lamar Alright című világslágerét, felvillan a víz alatti világ, a futurisztikus jövő képe és az első rész halottait gyászoló wakandaiak látványa is.

Azt egyelőre homály fedi, vajon ki öltötte magára a második részben a Fekete Párduc szuperhősruháját.

A folytatásban újra feltűnik az első rész szereplői közül Lupita Nyong’o, Winston Duke, Angela Bassett, Danai Gurira, Martin Freeman és Florence Kasumba is. A sorozatban új szereplőként jelenik meg Dominique Thorne a zseniális feltaláló Riri Williams karakterében és Tenoche Huerta a gonosz Namor megformálójaként.

A Fekete Párduc Wakanda Forever alcímet viselő részét, melyet november 11-én mutatnak be az amerikai mozik, az első részhez hasonlóan Ryan Coogler írta és rendezte.