Azzal vádolják a Bridgerton színésznőjét, hogy vékonyabbra retusálták a derekát

2024.06.14. 10:20
Nicola Coughlan, A Bridgerton család sztárja, aki Penelope Featheringtont alakítja a Netflixen futó sorozatban, elárulta, hogy a legújabb epizódok nézése közben többen is úgy vélték, hogy utómunkával vékonyabbra retusálták a színésznő derekát, ez azonban szerinte nem így történt.

Május elején érkezett meg a Netflix sikerszériájának első etapja a streamingszolgáltató platformjára. Azóta pedig már A Bridgerton család harmadik évadának második fele is befutott, és a nézőknek feltűnt valami.

Nicola Coughlan, a sorozat Penelope Featheringtonja a People magazinnak elárulta, hogy sokan azzal vádolják, hogy a derekát „photoshoppolták”, vagyis vékonyabbra retusálták. Elmondása szerint az alaptalan pletykákat a sorozatban szereplő korhű jelmezek váltották ki.

Azt hiszem, ha elég sokáig viselsz fűzőt, a tested tényleg hozzáidomul 

– magyarázta, hozzátéve, hogy „látott néhány trollt a közösségi médiában kommentelni”, de határozottan cáfolta, hogy photoshoppolták volna a derekát.

Luke Newton – aki Colin Bridgertont alakítja a sorozatban – azt mondja, hogy „nem panaszkodik” a férfijelmezekre, de mindig várja, hogy a forgatások után kényelmesebb ruhadarabokat húzhasson magára.

A hét elején a 37 éves ír színésznő pimasz választ adott egy dublini vetítésen, miután azt mondták neki, hogy „nagyon bátor”, hogy meg merte mutatni a testét a kamerák előtt. 

Tudod, szerintem nehéz ez a helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – vagyis a tökéletes mellekkel megáldott nők – nem látják viszont magukat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének. Remélem, örültök a látványnak!

– vágott vissza Coughlan, akinek szavai hallatán a rajongók nevetni és tapsolni kezdtek. 

Mint megírtuk, a színésznő korábban egy interjúban azt is elárulta, hogy kifejezetten ragaszkodott hozzá, hogy a sorozatban egy erotikus jelenetben szerepelhessen. Nicola Coughlan azzal indokolta a döntését, hogy elege lett azokból, akik testalkata miatt kritizálják.

Van egy jelenet, ahol anyaszült meztelenül állok a kamera előtt, és ez az én ötletem, az én döntésem volt. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez a lehető legnagyobb »b*szd meg«, amit hozzátehetek a testemről kialakult beszélgetésekhez. Elképesztő erőt adott

– idézte fel az interjúban Nicola Coughlan.

Hozzátette, hogy a forgatás alatt végig gyönyörűnek érezte magát, majd arra gondolt, hogy amikor 80 éves lesz, örömmel idézi fel, hogy mennyire dögös volt. Nicola Coughlan már évek óta a testpozitivitás támogatója.