Nehéz döntést hozott Kevin Costner, nem tér vissza a Yellowstone-ba

2024.06.21. 15:20
Néhány órával azután, hogy a Paramount Network nyilvánosságra hozta a Yellowstone utolsó epizódjainak dátumát, Kevin Costner, a sorozat sztárja véget vetett a visszatérésével kapcsolatos találgatásoknak, és a közösségi felületén bejelentette, hogy nem szerepel a folytatásban.

Zajlik a Netflixen futó neowestern, a Yellowstone utolsó évadának forgatása, igaz, a korábbi részek sztárja, Kevin Costner nélkül.

A színész korábban azt nyilatkozta, hajlandó lenne John Duttonként visszatérni a sorozatba a megfelelő körülmények között, most azonban hivatalossá tette, hogy nem tér vissza a szériába – írja a Deadline.

A színész az Instagramon-oldalán tett közzé egy videót, amelyben elmondta, hogy a másfél év alatt, amíg a Horizonton dolgozott, sokat gondolt a Yellowstone-ra, és rájött, hogy nem tudja folytatni a sorozatot.

Ez olyasmi volt, ami tényleg megváltoztatott. Imádtam. És tudom, hogy ti is imádtátok. És csak azt akartam, hogy tudjátok, hogy nem fogok visszatérni, de szeretem a kapcsolatot, amit ki tudtunk alakítani, és találkozunk a moziban

– tette hozzá Kevin Costner.

A Paramount csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy Taylor Sheridan sorozatának ötödik és egyben utolsó évadának második felét november 10-én mutatják majd be. A bejelentés nem tett említést arról, hogy a Kevin Costner által alakított John Dutton feltűnik-e ezekben az utolsó epizódokban, ehelyett a rajongóknak a színésszel nemrég készült interjúkból kellett kideríteniük, elárul-e valamit arról, hogy visszatér-e a sorozatba.

A színész májusban a GQ magazinnak elmondta, hogy az eddigi távollétét a felosztott struktúra indokolta. Állítólag részt vett volna az ötödik évadban is, ám annak két részre szakítása bezavart a  Horizont-projektbe. 

Kevin Costner szerint a Yellowstone forgatókönyve olyan sokáig nem jutott el hozzá, hogy már csak egy hete maradt befejezni a sorozat forgatását, mielőtt belekezdett volna a másik projektbe. A színész csalódott, hogy sem a Paramount, sem a 101 Studio nem kelt a védelmére.