Friss kommentek

comment:com

A Big Bang Theoryról szól a Comedy Central egész napja
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna.

Rekordot döntött Adam Sandler és Jennifer Aniston közös filmje

4 órája Módosítva: 2019.06.19 11:21
2

31 millió háztartásban nézték már meg a Murder Mystery című filmet az első három napban, ez pedig abszolút rekord a Netflixnél. Ráadásul a nézettség több mint fele nem Amerikából vagy Kanadából jön.

Tovább

Nyolc nő vádolja szexuális zaklatással Max Landis forgatókönyvírót

5 órája Módosítva: 2019.06.19 11:23
44

Nemrég megjelent egy hatalmas leleplező cikk a Daily Beasten Max Landis forgatókönyvíróról, akiről nyolc nő állítja, hogy érzelmileg, szexuálisan és fizikálisan is bántalmazta őket. Már korábban is szivárogtak arról hírek, hogy a hollywoodi rendező, John Landis (ő rendezte a Blues Brotherst, Egy amerikai farkasember Londonbant vagy a Beverly Hills-i zsaru 3-at) fia nőkkel erőszakoskodott, de a mostani vallomások alapján egy évtizeden át csinálta ezt.

Tovább
 • A játéktól függetlenül készül a Gears of War-film

  6 órája Módosítva: 2019.06.19 13:54
  26

  Nem kapcsolódik majd a videójátékok történetéhez az évek óta fejlesztési purgatóriumban sínylődő, de nemrég új erőre kapó Gears of War-film, derül ki az IGN interjújából. A játékokat gyártó fejlesztőcég vezére azt nyilatkozta, hogy a készülő film egy alternatív valóságban játszódik majd, amely független a játékok világától.

  Tovább

  Magyarul még ijesztőbb Guillermo del Toro horrorja

  10 órája Módosítva: 2019.06.19 09:57
  316

  Az Indexen látható először A Lidérces mesék éjszakája című film magyar nyelvű előzetese, ami ezúttal nemcsak egy fordítás: a hazai trailerben még több szörnyszülött látható, mint az amerikaiban.

  scarystories
  Tovább

  Női bunyó lett a legjobb, agyondíjazták a Bosszúállókat

  tegnap, 09:55 Módosítva: 2019.06.19 09:40
  212

  Az arany popkornnal járó MTV Movie & TV Awards nem a legnagyobb presztízsű díj Hollywoodban, de az egyik legfelszabadultabb, tavaly például a vendégségben való kakálásról beszélt hosszasan A Galaxis Őrzői sztárja, Chris Pratt. Idén a Marvel szuperhősfilmjei kapták a legtöbb díjat, ami nem csoda, hiszen a közönség szavazatai döntenek.

  Tovább

  Nincs miért megnézni a Men In Black 4-et

  tegnap, 04:51 Módosítva: 2019.06.19 00:55
  182

  Sokszor szokták azt mondani hangulattalan, minden igényt kielégíteni próbáló filmekre, hogy egy bizottság döntései alapján hozták őket össze. A Netflix korában azt is szokás már mondani, hogy egy algoritmus hozza létre a tartalmat, és a készítők az alapján gyártanak sorozatokat és filmeket, hogy az emberek mit néznek legszívesebben. A kegyetlen magyar címmel megáldott Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül viszont már olyan, mintha egy mesterséges intelligencia hozta volna létre, amihez elég volt beszkennelni híres emberek arcait (Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Liam Neeson), a három előző Men In Black-filmet, pár forgatókönyvírói tankönyvet, aztán egy picit pörgött a homokóra, és itt vagyunk, nézünk valami pont 120 perceset egy sötét teremben idegenekkel, klímás hűvösben. Nem is vagyok benne biztos, hogy ezt a filmet filmkészítők akarták, hanem inkább mozisok, hogy legyen az embereknek ürügye jegyet venni.

  Tovább

  Isteni volt Keanu Reevesszel játszani

  június 17., 15:26 Módosítva: 2019.06.18 15:28
  690
  Szűcs Andrea Andrea Sooch néven olyan amerikai filmekben és sorozatokban játszik kisebb szerepeket, mint a John Wick 3, a Will Smith főszereplésével készülő Gemini Man, a Karmok, az Esküdt ellenségek vagy a Feketelista. A New Yorkban élő magyar színésznő elmesélte, milyen út vezetett a Vidám Színpadtól Hollywoodig, milyen Amerikában sorozatszínésznek lenni, milyen volt Keanu Reevesszel forgatni, miért akart szakmát váltani, aztán miért maradt mégis (részben) színész.

  Mielőtt elment Magyarországról, már dolgozott színházakban, tévéműsorokban. Hogy indult a színészi karrierje itthon?

  Hatévesen vitt el anyukám, aki zongorista és korrepetitor, egy meghallgatásra a Magyar Rádió Gyermekkórusába, ahova felvettek. Tízéves koromtól én lettem a kórus egyik hangszeres szólistája. Ez nagyszerű lehetőség volt arra, hogy megtanuljam a profi hozzáállást, a kemény munkát, a közönség előtti szereplést, a gyors és összpontosított tanulást és a csapatmunkát. És hozzászokjak ahhoz, hogy 120 gyerek közül csak harmincat választanak ki egy-egy nagy turnéra, és én nem mindig vagyok ott a kiválasztottak között. Megtanultam ezt nem személyes sértésnek venni, ebből a leckéből a mai napig profitálok.

  A gyermekkórus után is folytattam az énektanulást, elkezdtem táncolni és 1986 végén debütáltam a Vidám Színpadon, a Kabos Show című revüműsorban. Bodrogi Gyula, Csákányi Laci bácsi, Straub Dezső, Bőröndi Tamás, Kabos Laci bácsi szárnyaik alá vettek, tanítottak. Aztán elkezdtem kisebb beugró szerepeket kapni, és 1989-re már havi 40 előadásban vettem részt. Sok alkalmunk volt a színházon kívül is játszani különböző tévéműsorokban, reklámokban.

  Nagyon hálás vagyok ezért a három évért, de apukám, aki matek-fizika professzor volt, arra kért, hogy legyen egy rendes diplomám is, úgyhogy elvégeztem a Tanítóképző Főiskolát. Ha meg élne apu, minden nap megcsókolnám a kezét azért, hogy ehhez kőkeményen ragaszkodott. A tanári diplomám olyan alapot biztosított, amire egész életemen át építhetek.

  Tovább

  Megérkezett Brad Pitt sci-fijének magyar előzetese

  június 17., 14:45 Módosítva: 2019.06.18 15:28
  38

  Az Ad Astra – Út a csillagokba című filmben Brad Pitt egy Roy McBride nevű asztronautát alakít, aki a Naprendszer peremvidékére utazik, hogy megtalálja apját, akinek hosszú évekkel ezelőtt veszett nyoma az űrben egy fontos küldetés során.

  A filmet James Gray (Lost City Of Z) rendezi, és Pitt mellett olyan színészek tűnnek majd fel a főbb szerepekben, mint Liv Tyler, Tommy Lee Jones és Donald Sutherland.

  Az Ad Astra premierje az Egyesült Államokban szeptember 20-án lesz, a magyarországi bemutatót viszont egy nappal korábban, szeptember 19-én tartják meg. 

  Tovább

  Nem lesz idén Budapest Rooftop Cinema a Corvin Plázában

  június 17., 11:41 Módosítva: 2019.06.17 13:51
  5

  2018-ban az önkormányzat bezáratta a Corvin Clubot, ami a tetőteraszán adott helyet a szabadtéri mozinak. A Budapest Rooftop Cinema csapatának viszonylag gyorsan sikerült megoldást találnia, a Corvin Plázába költöztek. Idén azonban már itt sem tudnak vetítéseket tartani, állításuk szerint ugyanis a bevásárlóközpont egy másik szolgáltatóval egyezett meg.

  A Kultik Mozihálózat Kultik Sky Cinema néven indítja a helyszínen moziját, melynek koncepciója kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit mi dolgoztunk ki: az általunk tervezett fejlesztéseket – amelyeket természetesen megosztottunk a plaza üzemeltetéssel is – most ők megpróbálják ugyanúgy megvalósítani, mintegy „kimásolva" a tervezetünk minden lényegi elemét

  - írják a Facebook-oldalukon.

  Hozzátették, szerették volna békés úton rendezni az ügyet, de mivel a másik két fél nem volt hajlandó érdemben reagálni a megkeresésükre, úgy döntöttek, hogy jogi lépéseket tesznek.

  Mielőtt azonban emiatt jogi útra tereltük volna az esetet, egy együttműködési tárgyalást kezdeményeztünk, hiszen a mi kész koncepciónk és a tavalyi évben sikeresen üzemeltetett Budapest Rooftop Cinema „Special Edition” vetítéssorozatunk a Corvin Plaza tetőteraszán is arra jogosít minket, hogy partnerként számoljanak velünk, és ne a mi sikereinkre, felépített rendszerünkre alapozva „nyissanak ránk”.

  A HVG szerint a Kultik Mozihálózat 2016-ban alakult, tulajdonosai a hódmezővásárhelyi Mozaik mozit, a salgótarjáni Apolló mozit és a pécsi Uránia mozit üzemeltető cégek, valamint egy Black Laster Kft. nevű cég. A hálózatnak főleg vidéki tagjai vannak, illetve a Csepel mozi is hozzátartozik, valamint több balatoni kertmozi.

  Tovább

  Az X-Men: Sötét Főnix rendezője elismerte, ezt elszúrták

  június 17., 08:46 Módosítva: 2019.06.17 14:48
  2

  A legújabb X-Men-filmért sem a nézők, sem a szakma nem rajonganak: az első hétvégéjén az Egyesült Államokban 33 millió dollárt hozott, ami nem annyira kiemelkedő, illetve a kritikusok sem zengtek róla ódákat, ahogy kollégánk fogalmazott a bemutató után, a film teljesen értelmetlen alibizés órákon át, minden mindegy alapon.

  A Sötét Főnixet Simon Kinberg rendezte, és ő írta a forgatókönyvet is. Utóbbiban már elég komoly tapasztalata van, de rendezőként ez volt az első munkája. A KCRW rádiónak adott interjújában magára is vállalta azt, hogy a film nem lett egy óriási siker. 

  Nem sikerült megnyerni azokat, akik nem látták a filmet, és azokat sem, akik elmentek a moziba. Ez az én hibám. Pedig nagyon élveztem a forgatást, nagyon szerettem azokat, akikkel együtt dolgoztam rajta.

  Kinberg szerint az sem segített, hogy az embereknek valószínűleg már elege van az X-Men filmekből, ahogyan az sem, hogy többször is változtattak a bemutató dátumán, és az sem, hogy a Disney pont felvásárolta a Foxot. 

  Hozzátette, az, hogy milyen egy film fogadtatása, nem feltétlenül befolyásolja, hogy az alkotók szívében milyen helyet foglal el. Példának Ridley Scottot hozta fel, aki neki elárulta, a G.I. Jane a kedvence, válaszát pedig azzal indokolta, hogy a forgatás nagyon tanulságos volt. 

  Tovább

  Eddig fele olyan jól teljesít az új Men in Black, mint a korábbi részek

  június 17., 08:06 Módosítva: 2019.06.17 11:38
  10

  Elmaradt a várakozásoktól a legendás Sötét zsaruk filmek újabb részének fogadtatása, A Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül című amerikai akció-vígjátékra csupán 28,5 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban bemutatója hétvégéjén. Ez nagyjából fele annak, amit a sorozat korábbi részei hoztak bemutató-hétvégén a Variety  szerint.

  A Tessa Thompson és Chris Hemsworth főszereplésével forgatott új filmtől ugyan nem várták azt, hogy ugyanolyan magasságba röpítse a jegyeladásokat, mint a Will Smithszel és Tommy Lee Jonesszal forgatott előző mozik, de elemzők úgy becsülték, hogy 30 millió dollár fölött fog nyitni Észak-Amerikában. A készítők most azt remélik, hogy a nemzetközi piacokon sikeres lesz a Sony társfinanszírozásában 110 millió dolláros költségvetésből készült film.

  A Men in Black nem az egyetlen film, amelyet mellőztek hétvégén a nézők, a Warner és a New Line közös filmje, a Samuel L. Jackson főszereplésével készült Shaft csupán 8,3 millió dollárt hozott a mozikban. Ez kevesebb mint a fele annak, amit a jegyeladási listákat figyelő szakportálok vártak - írja az MTI.

  A kasszasiker lista harmadik helyére az Amazon által forgalmazott, Mindy Kaling és Emma Thompson főszereplésével készült Late Night című vígjáték került 5,1 millió dolláros jegyeladással.

  Tovább

  Vadászbalesetről és egy miniszterről készül egy szlovák-magyar film

  június 14., 11:44 Módosítva: 2019.06.14 13:15
  2

  Prikler Mátyás Hatalom címmel készülő filmjére 59,5 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága, írja közleményében a szervezet.

  Tovább

  Keira Knightley államtitkokat szivárogtat

  június 14., 10:07 Módosítva: 2019.06.14 14:23
  0

  Igaz történetet dolgoz fel az Offical Secrets című dráma: 2004-ben Katharine Gun fordítóként dolgozott a GCHQ-nál, a brit titkosszolgálat egyik ágánál, amikor rábukkant arra, hogy az Egyesült Államok miféle illegális módszerekkel próbálja elérni, hogy az ENSZ megszavazza az iraki inváziót. Gun történetét el lehet olvasni a Wikipedián annak, aki szeretné a filmet elspoilerezni, mindenki másnak itt a film előzetese:

  Tovább

  Végre egy űrhajó, amiben maszturbálókamra is van

  június 14., 05:20 Módosítva: 2019.06.15 07:57
  169

  Akik imádják a sci-fit, minden egyes új filmnél reménykednek, hogy most talán egy újabb remekmű születik. De valamiért jó sci-fit csinálni mintha nehezebb lenne, mint jó drámát vagy vígjátékot, legalábbis az elvetélt kísérletek nagy száma ezt mutatja. A Csillagok határán (High Life) is ígéretes lehetőségnek tűnt, nyugtalanító, bár messze nem eredeti alapsztorija és a rendező, Claire Denis (Kínzó mindennapok, Jöjj el, napfény!) miatt is. Az ő személye már sejtette, hogy a Csillagok határán nem a kommersz, könnyen fogyasztható irányba megy, még akkor sem, ha az Alkonyat-filmekkel világsztárrá vált Robert Pattinson a főszereplője.

  Tovább

  Kijött a Ragyogás folytatásának trailere

  június 13., 19:49 Módosítva: 2019.06.14 14:17
  470

  Mint tavaly megírtuk, készül Stephen King könyve alapján a Ragyogás folytatása. A filmmel kapcsolatos várakozások azért is voltak intenzívek, mert köztudott, hogy az író finoman szólva nincs kibékülve a Stanley Kubrick által megfilmesített verzióval. 

  A várakozásnak részben vége, ugyanis mától nyilvános a Doctor Sleep előzetese, amit bárki megtekinthet:

  Tovább

  Dokumentumfilm készült a fiatalon meghalt Star Trek színészről

  június 13., 17:01 Módosítva: 2019.06.14 11:18
  251

  Love, Antosha címmel készült dokumentumfilm a 27 évesen meghalt színész, Anton Yelchin életéről. A leginkább a Star Trek rebootból ismert színész 2016. június 19-én vesztette életét, amikor a háza előtt kiszállt az autójából, üresbe tette, majd a kaput igyekezett kinyitni, de a Jeep Grand Cherokee magától visszagurult és halálra zúztaA családja beperelte az autógyárat, a cég kártérítést fizetett nekik. A kérdéses típust egyébként éppen a színész halála előtt hívták vissza a probléma orvoslására.

  Tovább

  Újra támad a Kölcsönlakás a mozikban

  június 13., 14:05 Módosítva: 2019.06.13 20:30
  136

  "Dobó Kata filmje olyan merénylet, amit elhinni is nehéz" - írta kétségbeesett kritikusunk, amikor a színésznő első rendezése, a Kölcsönlakás a mozikba került. Hiába: a nézők szerették ezt a vígjátékot, több mint 150 ezren vettek rá jegyet. Ezzel az elmúlt évek legnépszerűbb magyar filmjei közé került, csak a Kincsem, a Valami Amerika 3, a Saul fia, a BUÉK és a Pappa Pia előzi meg az Andy Vajna nevével fémjelzett időszak magyar filmjei közül.

  Tovább

  Fizet az X-Men rendezője az egyik férfinak, aki nemi erőszakkal vádolja

  június 13., 09:42 Módosítva: 2019.06.13 14:13
  7

  150 ezer dollárt fizet Bryan Singer, az X-Men filmek rendezője egy Cesar Sanchez-Guzman nevű férfinak, aki 2018-ban vádolta meg azzal, hogy 2003-ban, amikor még csak 17 éves volt, egy jachton rendezett partin orális szexre kényszerítette és megerőszakolta. Singer tagadta a vádakat, és az ügyvédje a megállapodás bejelentése után újra megerősítette, hogy Singer továbbra is ártatlannak vallja magát.

  Tovább

  Magyarul is méltó pótanya lesz Nicole Kidman

  június 13., 05:35 Módosítva: 2019.06.13 10:41
  57

  Szeptember 19-én jön a magyar mozikba Az aranypinty című dráma, Donna Tartt 2014-as, Pulitzer-díjat nyert regénye alapján. A filmváltozatot John Crowley (Brooklyn) rendezi, a főszereplőt pedig Ansel Elgort (Nyomd, bébi, nyomd) alakítja. Most itt meg tudjuk mutatni magyar premierhez készült szinkronos előzetest.

  Tovább

  Guinness-rekorder lehet az ember, aki már 112-szer látta a Bosszúállók utolsó részét

  június 12., 11:42 Módosítva: 2019.06.12 18:01
  121

  Mindenkinél többször, idáig 112 alkalommal nézte meg az utolsó Bosszúállók-filmet egy amerikai Marvel-rajongó, akinek jó esélye van arra, hogy a Guinness-rekordok könyvébe is bekerüljön a teljesítményével.

  Tovább

  James Bond előtt még Enyedi Ildikóval vonatozik a sztárszínész

  június 11., 13:46 Módosítva: 2019.06.12 11:46
  195

  Az vonzott a leginkább, hogy Enyedi Ildikóval dolgozhatok: már régóta meg akartam ismerni, és amint megtudtam, hogy főszereplőt keres az új filmjéhez, végre tudtunk is találkozni”

  – mondja Hollywood és az európai mozi egyik nagy kedvence, az Arany Pálma-díjas Léa Seydoux, aki éppen Budapesten forgatja Enyedi Ildikó következő filmje, a Füst Milán regénye alapján készülő A feleségem története női főszerepét. Aztán amint vége a forgatásnak, azonnal repül, hogy elkezdje a következő James Bond-film forgatását, mivel szokatlan módon az ő „Bond-lány” karaktere egy második filmben is visszatér a Spectre után.

  „A regényt nem ismertem, de amikor a film miatt elolvastam, nagyon megrendített. A történet csak látszólag egyszerű, végül egészen összetetten mutatja meg, milyen nehéz és komplex dolog a szeretet, a szerelem és egyáltalán, az élet. És az is nagyon tetszik az Ildikóval való közös munkában, hogy női szemszögből mutat be egy erősen egy férfikarakterre épülő történetet. Nagyon megrendítő mindaz, ami ebből kisülhet” – teszi hozzá Seydoux.

  Tovább

  Egyik nap szupermodell, másnap gyilkológép

  június 7., 19:21 Módosítva: 2019.06.12 12:45
  81

  A sok sebből vérző Valerian és az ezer bolygó városa után egy pörgős akciófilmmel tér vissza Luc Besson, Az ötödik elem és a Léon, a profi rendezője. Az idén nyáron mozikba kerülő Anna magyar nyelvű előzetese az Indexen látható először.

  Tovább

  Itt az ideje jegelni a mutánsokat

  június 7., 18:21 Módosítva: 2019.06.12 12:53
  145

  Miközben a Marvel sorra dönti a filmtörténeti rekordokat, és ismertet meg a nagyközönséggel olyan kevésbé ismert hősöket, mint Doctor Strange vagy a Hangya, a Fox évek óta csak szenved azzal, hogy felnőjön a konkurenciához. Még úgy sem boldogulnak, hogy két rendkívül értékes franchise van a tulajdonukban: az X-Men és a Fantasztikus négyes. Pontosabban már csak volt, hiszen a Disney befalta a Fox fikciós részét, amelynek köszönhetően ezek a jogok visszakerültek a Marvelhez, de ettől függetlenül még valahogyan el kellett adni az embereknek a stúdió – valószínűleg egyik utolsó – új X-Men-filmjét, a Sötét Főnixet. És ahogyan arra számítani lehetett, a Sötét Főnix olyan, mint az ember utolsó munkanapja, mielőtt új helyen kezd dolgozni: teljesen értelmetlen alibizés órákon át, minden mindegy alapon.

  Tovább

  A vörös teknős és a Pappa Pia rendezője is Kecskemétre jön

  június 7., 17:32 Módosítva: 2019.06.07 20:57
  17
  Michaël Dudok de Wit és Csupó Gábor is ott lesz a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon, ahol Jankovics Marcell az egymilliárd forintos kormánytámogatást kapott Toldi-rajzfilmsorozat készítéséről fog beszélni.

  Június 19. és 23. között tizennegyedik alkalommal rendezik meg a legrégebbi hazai animációs fesztivált, a Kecskeméti Animációs Filmfesztivált (KAFF), amivel immár tizenegyedik alkalommal zajlik párhuzamosan az Európai Animációs Játékfilm és TV-Film Fesztivál.

  Tovább

  A lelkésznő se Dopemantől, se a Fidesztől nem fél

  június 7., 05:15 Módosítva: 2019.06.07 17:43
  302

  Bolba Márta evangélikus lelkész neve akkor lett ismertebb Józsefváros határain túl, amikor 2017 tavaszán indult a Magdolnanegyed időközi választásán. A Balogh István fideszes önkormányzati képviselő lemondása utáni választás azért kapott nagy nyilvánosságot, mert az MSZP Dopemant indította, a többi baloldali párt viszont a lelkésznőt támogatta, a Jobbik pedig szintén külön jelöltet állított. Így végül nem meglepő módon a fideszes alpolgármester nyerte meg a választást. Ha az ellenzék közös jelöltet indított volna, a számok alapján nyerhettek volna. (A jelölteket az Index kétrészes videósorozatban mutatta be, itt és itt lehet megnézni őket.)

  Tovább

  Az űbergiccs is lehet szórakoztató

  június 6., 23:05 Módosítva: 2019.06.07 20:04
  455

  Soha nem voltam bikinivonal gyantázáson, egyrészt mert nem hordok bikinit, másrészt meg a voyerizmusom határát a tévés valóságshow-k jelentik, és nem kérezkedtem be a kozmetikus ismerősömhöz kukkolni. Azt mindettől függetlenül tudom, gyakorló idétlenként meg pláne, hogy ha kényes testrészre és/vagy szőrre ragasztunk tapaszt (viaszt?), annak eltávolítására a legjobb módszer a gyors, hirtelen mozdulat, és az utána következő üvöltés. Az Elton John életéről szóló Rocketman első jelenetsora pontosan ilyen: látunk egy narancssárga ördögkosztümbe öltözött, platformcipős, csillogó kezeslábasos, a hátán bazinagy szárnyakat viselő palit, ahogy határozott léptekkel közelít a kamera felé, majd ahelyett, hogy kirobbanna a színpadra, beront egy anonim alkoholisták meetingre, és azzal nyit, hogy Elton Hercules John a neve, alkoholista, drogfüggő, szexfüggő és kompulzív vásárló. És a néző menten tudja, hogy ez nagyon nem a Bohém rapszódia lesz.

  Tovább

  Samuel L. Jackson megint tökös zsaru lesz

  június 6., 17:07 Módosítva: 2019.06.12 13:05
  3

  Új előzetest kapott Samuel L. Jackson akciófilmje, a Shaft. Majdnem húsz éve annak, hogy Jackson először eljátszotta John Shaft, a tökös New York-i rendőr szerepét. A 2000-ben mozikba került film sem volt teljesen eredeti, Shaft karaktere ugyanis először 1971-ben jelent meg a vásznon, akkor Richard Roundtree alakította. A figura egy fekete magándetektív volt, aki egyszerre küzdött a bűnözők és a rasszizmus ellen. 

  Tovább

  Uma Thurman lánya A Legyek Ura csajverziójában

  június 6., 14:17 Módosítva: 2019.06.07 09:11
  68

  Új előzetest kapott a Ladyworld című thriller, ami William Golding A Legyek Ura című világhírű regényének csajváltozata. A sztori szerint nyolc lány azért gyűlik össze egy házban, hogy megünnepeljék az egyikük születésnapját. Csakhogy bekövetkezik egy nagy erejű földrengés, és a lányok a ház foglyai lesznek. Ahogy A Legyek Urában is történt, a barátnők egyre kegyetlenebbek lesznek egymással, és az erősebbek elkezdik levadászni a gyengébbeket.

  Tovább

  Leonardo DiCaprio megint szól, hogy kinyírjuk a Földet

  június 6., 11:44 Módosítva: 2019.06.06 19:17
  1034

  Forrongó jég címmel június 12-én érkezik a magyar HBO GO-ra Leonardo DiCaprio legújabb környezetvédelemmel kapcsolatos dokumentumfilmje. A Forrongó jégben a színész a produceri feladatokat vállalt, és ő narrálja a filmet. A rendező Leila Conners, sok hasonló témájú dokumentumfilm rendezője.

  Tovább

  Ők lesznek Bill és Ted lányai a folytatásban

  június 6., 09:18 Módosítva: 2019.06.06 12:25
  23

  Bejelentették, hogy kik játsszák a két legendás idióta, Bill és Ted lányait a film folytatásában, a Bill & Ted Face the Musicban. A Keanu Reeves és Alex Winter által játszott bugyuta kamaszokból ugyanis mostanra családapák lettek. A harmadik rész az 1989-es Bill és Ted zseniális kalandja, és az 1991-es Bill és Ted haláli túrája folytatása lesz. Ted lányát Brigette Lundy-Paine, míg Bill csemetéjét Samara Weaving alakítja majd.

  Tovább