Pofára esett a vidéki mozikban Jessica Alba

2007.07.24. 12:05
Az első hétvégén csak a bevételi lista harmadik, és a nézettségi lista negyedik helyét tudta megszerezni A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó Magyarországon. Két éve háromezerrel több rajongójuk volt.

Gyengén indított a kánikulában a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó párharca, a frissen debütált film csak a nézettségi lista negyedik helyét szerezte meg. Valamivel kevesebb mint tizenkétezren látták, míg két évvel ezelőtt az első részre több mint tizenötezren váltottak jegyet. A rangsort Harry Potter vezeti ötvenhatezer nézővel.

Bevételben jobbak

A bevételi ranglistán már jobban teljesítettek a latexruhás szuperhősök, 12,7 millió forinttal a harmadik helyet kaparintották meg. Az első hely itt is Harry Potteré, a varázslótanonc 57 millió felett teljesített. Eggyel mögötte tartja még magát Bruce Willis a Die Hard negyedik részével, ami Potternél jóval kevesebbet, 13 millió forintot szedett össze.


Égő: A Fantasztikus Négyes. Klikk!

Bár a Harmadik Shreket hatodik hete vetítik a hazai mozik, a negyedik helyre és 12 millió feletti bevételre most is futotta. Kevésbé tartja jól magát a három hete bemutatott Transformers, az alakváltó robotok 8,5 millióval zárták a hétvégét, utánuk 2,8 milliós bevétellel a Karib-tenger kalózainak jutott a hatodik hely. A szintén most bemutatott Vénusz, a nyolcszoros Oscar-jelölt Peter O'Toole és a huszonéves Jodie Whittaker románca csak egy ezerötszáz fős réteget mozgatott meg.

Budapesten másodikak lettek

A Fantasztikus Négyest a fővárosi nézők jobban szerették, itt csak a Harry Potter előzte meg a filmet 37 millió forint bevétellel. A szuperhősök 12 milliót hoztak, és tizenegyezer nézőt választotta őket hétvégén. A toplista 20. helyezettje a Pókember 154 nézővel.