Az HBO-nak sem kell Anettkáék filmje

2009.03.04. 17:28 Módosítva: 2009.03.04. 18:40
A mozicsatorna cáfolta a tízmilliós ajánlatot, pedig a Bors azt írta, senki nem érdeklődik a film után, csak az HBO. A szereplőkön kívül látja valaki a bulvárkrimit?

Az HBO az Indexnek cáfolta a Bors Online információját, hogy ajánlatot tettek volna az Anettka főszereplésével és felügyeletével, kétmillió forintból készült Holnap történt című bulvárfilmre. Az viszont igaz, hogy a szemlés vetítéseken kívül egyetlen mozi sem tűzte a filmet műsorára.

"Azoknak, akik tövig rágják otthon a körmüket azért, hogy végre láthassák a Zalatnay Cini meggyilkolása körül forgó történetet, a Bors információi szerint már nem kell sokat várniuk. Úgy tudjuk, az HBO tízmillió forintért megvásárolná a Holnap történt sugárzási jogát"- írták március 1-én. "A rendező, Gerencsér Tamás a Borsnak sem megerősítette, sem cáfolni nem akarta a HBO tízmilliós ajánlatát - árnyalták még a képet. - Filmforgalmazók még nem jeletkeztek, de ami Gerencsér Tamás rendező szerint a bevételnél is fontosabb, az a közönség elismerése." Gerencsér még elmondta a Borsnak azt is, hogy azok, akik látták a filmet, nagyon szerették azt.

Tény hogy sokat nevettek a nézők a filmszemle versenyen kívüli vetítésén, de a budapestin főleg a szereplők és családtagjaik nézték a videó minőségben leadott filmet.