Lindsay Lohan ellen visszavonták a letartóztatási parancsot

2009.03.16. 20:46 Módosítva: 2009.03.16. 21:11
Visszavonta egy amerikai bíró hétfőn a Lindsay Lohan amerikai színésznő ellen kiadott letartóztatási parancsot. Az ittas vezetésért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt színésznő mégis teljesítette a próbaidő feltételeit.

"Sok hűhó semmiért" - jelentette ki Lindsay Lohan ügyvédje, miután a kaliforniai bíró visszavonta a védence ellen kiadott letartóztatási parancsot, amit Marsha Revel bírónő azzal az indokkal adott ki, hogy a 22 éves színésznő nem teljesítette a próbaidőre engedés feltételeinek egy részét.

Lohan ügyvédjének elmondása szerint az ügy hátterében az állhat, hogy védence nemrég otthagyta azt az elvonóközpontot, ahol eddig kezelték, de ugyanakkor átment egy másikba.

Lohant 2007 májusában ittas vezetésért tartóztatta le a rendőrség, és autójában - valamint szervezetében is - kokaint is találtak. Lohan 2007 augusztusában bűnösnek vallotta magát. Novemberben mindössze rövid 84 percet kellett börtönben töltenie ittas vezetés és kokain birtoklása miatt. A színésznő akkor három évre felfüggesztett börtönbüntetést is kapott, amelyet ténylegesre változtathatnak, ha nem teljesíti a bíróság által rá kiszabott feltételeket.