Natasha Richardson kómában van

2009.03.18. 13:34 Módosítva: 2009.03.18. 13:59
Kómában fekszik a hétfőn balesetet szenvedett színésznő a Daily Mail információi szerint. Natasha Richardson egy kezdőknek kialakított sípályán esett el hétfőn, és akkor még látszólag semmi baja nem volt.

New Yorkba szállították az eszméletlen Natasha Richardsont, aki hétfőn súlyos síbalesetet szenvedett Kanadában. „A férje, Liam Neeson meghalni hozta haza, hogy még egy napot a családjával tölthessen - nyilatkozta a család egyik ismerőse a Daily Mailnek. - Hihetetlen, hogy ez az életteli nő, akiből áradt a szeretet, most agyhalottan fekszik."

Natasha Richardson1

Közben az is kiderült, hogy a színésznő egy látszólag teljesen ártatlan baleset után került súlyos állapotba. Egy kezdőknek kialakított sípályán gyakorolt oktató felügyeletével, mikor elesett. Bukósisak nem volt rajta, de a szemtanúk szerint nevetve pattant fel, és még egy papírt is aláírt, hogy nincs szüksége orvosi ellátásra. Csak egy órával azután kezdett erős fejfájásra panaszkodni, hogy visszatért a hotelszobájába. Utána azonnal kórházba vitték.

Liam Neeson a baleset hírére azonnal otthagyta Chloe című filmje torontói forgatását, hogy a felesége mellett lehessen. A pár két kisfiát, a tizenhárom éves Michaelt és a tizenkét éves Daniel Jacket a színésznő édesanyja, Vanessa Redgrave vigasztalja.

Natasha Richardson több mint harminc hollywoodi filmben szerepelt, például az 1990-es A szolgálólány meséjében, a 98-as Apád-anyád ide jöjjön!-ben, az Álmomban már láttalak-ban Jennifer Lopezzel játszott, Koltai Lajos Este című filmjében az anyjával. A filmeknél nagyobb elismerést hoztak neki a színpadi szerepek, játszott Opheliát a Hamletben, Helenát a Szentivánéji álomban, és 98-ban Tony-díjat kapott a Kabaré című musicalért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport