Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Oroszlán Szonja alakítja Cozma kedvesét

2009.04.06. 10:52 Módosítva: 2009-04-06 11:50:00

Az elhunyt kézilabdázó édesapja, Petre Cozma jelenlétében forgatták újra a gyilkosság éjszakáját az esetet feldolgozó dokumentumfilmhez vasárnap, írt az MTI. A jelenetben Marian Cozma kedvesét Oroszlán Szonja alakítja, Zarko Sesumot Csányi Sándor, Uros Vilovskit Pindroch Csaba, Ivan Pesicset pedig Szabó Simon. A Szíven szúrt ország munkacímű filmnek ezt a részét nem az eredeti helyszínen, hanem egy tapolcai panzióban vették fel, a stáb hétfő hajnali 5-ig forgatott.

D  NL20090405008

"Az eddig elkészített nyolcvan interjút már megvágtuk, az elkövetkező hetekben összerakjuk a 85-90 perces filmet, amit április végén mutatunk be az új Veszprém Arénában, majd Budapesten is" - mondta Kálomista Gábor producer. A két részesre tervezett filmet a saját cége, a Megafilm Kft. Finanszírozza.