Várják ma Tarantino Piszkos tizenkettőjét

2009.05.20. 12:44 Módosítva: 2009.05.20. 13:58
A klasszikus Piszkos tizenkettő sztorit dolgozta fel még piszkosabban a Becstelen Brigantyk, amit ma este mutatnak be, reméljük, Tarantino ezzel is nyer egy Aranypálmát, mint 94-ben a Ponyvaregénnyel.


Robert Pattinson, az Alkonyat-filmek tinivámpírja a fesztiválon jelentette be, hogy lesz negyedik rész is, amiben a főszereplő lány végül mégis vele jön össze, nem a második részben felbukkanó farkasemberrel. (via yahoonews)

Almodóvar imádja Penélope Cruzt

Pedro Almodóvar spanyol rendező tegnap este bemutatott filmmjével abszolút elégedettek a kritikusok, főleg a Lars von Thrier-horrort lehúzó Variety: "Almodóvar nagyszerűen ötvözi a melodrámát és a vígjátékot a noir komorságával", Penélope Cruz pedig  "hipnotikusan vonzza a kamerát, és egyaránt jól játssza a szomorú lányt, és a szeretőt". (via Variety)

almodovarkiss

4000 kritikus várja a Becstelen Brigantykat

"Természetesen nem vagyok háborúpárti. De megnéztem egy csomó háborús filmet az elmúlt 20 évből, mindegyik a háborúellenességről, meg a gyötrelmekről szólt. Én most csak egy látványos és izgalmas akciófilmet akartam" - nyilatkozta Quentin Tarantino a Hollywood Reporternek. A Becstelen Brigantykat ma este mutatják be, reméljük, Tarantino ezzel is nyer egy aranypámát, mint 94-ben a Ponyvaregénnyel. (via yahoonews)