Nicolas Cage hülyére vásárolta magát

2009.11.06. 13:14
Nicolas Cage 20 millió dollárra perli menedzserét, mivel annak tanácsai vitték csődbe, pedig a színész tavaly 40 millió dollárt keresett. Sokan önvizsgálatot javasolnak, a Daily Beast inkább megosztja a nagyközönséggel, miket vásárolt a színész az elmúlt években.

20 millió dollárra perelte be menedzserét, Samuel J. Levint egy hónapja Nicolas Cage, mivel állítása szerint az ő tanácsai vitték csődbe. Összesen 6,3 millió dolláros (1 milliárd 180 millió forintos) adóhátralékkal maradt adós.

A Daily Beast összeállítása bemutatja, mennyire szétvásárolta magát a színész az elmúlt időszakban. Már 2004 júniusában 18 motort és harminc autót birtokolt, de több forrásra hivatkozva azt írják, azóta még húsz autót vett. Az utóbbi években legalább két jachtot és repülőgépet fizetett ki, emellett két magánszigetet a Bahamákon. Két kastélyt szerzett, az egyiket Angliában, a másikat pedig Németországban.

nicolas-cage-german-castle

A lakásának falán mumifikált fejeket tart. Az élő állatgyűjteményében gyík, kígyó és madárritkaságok láthatóak. Köztük két albinó királykobra is akad, meg antiszérum kígyómarás ellen. Két éve csak egy dinoszauruszkoponyáért 276 000 dollárt (75 millió forintot) fizetett.

Cage egyelőre nem jutott ki az anyagi válságból: az 1998-ban 68 millió dollárért vásárolt Los Angeles-i háza nem kelt el. A korábbi 35 millió dolláros ár helyett már 9,5 és 15 millió között árulja.