Judit
2 °C
7 °C

Túllépte a 200 milliót a Michael Jackson-film

2009.11.13. 15:18
A világszerte játszott Michael Jackson-film, a This Is It összbevétele a Sony Pictures bejelentése szerint túllépte a 200 millió dollárt (36 milliárd forintot). Két héttel meghosszabbították a mozis forgalmazást.

A két hete bemutatott produkció az észak-amerikai piacon 61 millió dollárt (11 milliárd forintot) keresett, míg a világ többi országában több mint 140 millió dollár (25 milliárd forint) értékben váltottak rá jegyet. A júniusban elhunyt sztár rajongói Japánban 27,2 millió dollárt, Nagy-Britanniában 14,3 millió dollárt, Németországban és Franciaországban pedig egyaránt 12,1 millió dollárt költöttek eddig a jegyekre.

A Sony 60 millió dollárt fizetett a felvételekért a popsztár londoni koncertsorozatát szervező cégnek. Az ötven fellépésből álló sorozatra már nem kerülhetett sor Jackson váratlan halála miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?