Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

James Bond is kaphat egy plusz dimenziót

2010.01.12. 20:44
Az Avatar sikere alaposan felkavarta az egyébként is rekordbevételt elkönyvelő Hollywood mindennapjait: boldog-boldogtalan 3D-s terveket jelent be. James Bondot is elérte a végzet.
20070521 rnn i09 054

A 23. Bond-film megszületésével kapcsolatban már korábban tudni lehetett, hogy a leginkább egy vidéki teherautósofőrre emlékeztető fizimiskával bíró Daniel Craig ismét magára veszi a szmokingot és a csokornyakkendőt, illetve azt is, hogy a történet nem a Quantum csandje címre magyarított Quantum of Solace, hanem a könyvben első, a filmek sorozatában 21. Bond-kaland, a Casino Royale nyomdokaiban halad majd.

Rendezőkről és írókról egyelőre nem tudunk beszámolni, mert még nem hoztak végleges döntést a jogtulajdonosok, akiknek további problémát okoz, hogy az MGM stúdió eladása nem úgy halad, ahogy szeretnék, márpedig addig nem lehet belekezdeni a forgatásba, míg az ügylet végére pont nem kerül.

A színészek közül Judy Dench (M) és Craig nyilatkozta, hogy a 2010-es évre nem terveznek maguknak másik forgatást, mert bármelyik nap érkezhet a telefon, hogy irány dolgozni.

A jelenleg előkészítési szakaszban tartó új filmről egy állítólagos bennfentes azt nyilatkozta, hogy a váratlan kényszerszünet és az Avatar kissé meglepő sikere a 3D irányába vitte el a készítők elképzeléseit, és jelenleg is folynak a tárgyalások a jövendőbeli rendezőkkel (köztük az Oscar-díjas Sam Mendesszel) arról, hogy ki vállalná el a franchise ilyen gyökeres átalakításának várhatóan hatalmas feladatát.