Erzsébet
1 °C
4 °C

Az Avatar megölt egy nézőt Tajvanon

2010.01.19. 12:08
A magas vérnyomással küszködő beteg a film egyik január eleji vetítése során rosszullétre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Már nem tudták megmenteni.

Szélütést kapott és kórházba került az Avatar című film miatt egy 42 éves tajvani férfi, és nem sokkal később meg is halt - számolt be kedden a beteget kezelő orvos. A magas vérnyomással küszködő beteg a film egyik január eleji vetítése során rosszullétre panaszkodott, ezért kórházba szállították. Mire beértek az intézménybe, már eszméletlen volt.

A férfi agyában vérömlenyt fedeztek fel, orvosa szerint a tüneteket a film által kiváltott fokozott izgalmak válthatták ki. A férfi 11 nappal később meghalt.  Filmes blogok szerint James Cameron kasszasikerének megtekintése után többen panaszkodtak hányingerre, fejfájásra, szédülésre és zavart látásra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?