Mel Gibson 8 év után visszatért

2010.02.01. 10:16 Módosítva: 2010.02.01. 11:23
Az Avatar átlépte a kétmilliárd dolláros bevételt, miközben Mel Gibson hosszú idő után tért vissza színészként, pedig kételkedtek a rettenthetetlenben.

Az Avatar végre átlépte a 2 milliárd dolláros bevételt a világon, hetedik hete vezeti folyamatosan a bevételi listát. Csak az IMAX-ekben összehoz a film 100 milliót erre a hétre. 20th Century Fox bejelentése szerint a film ezzel együtt már csaknem elérte a Titanic 1998-as észak-amerikai bevételi rekordját, a 601 millió dollárt (117 milliárd forintot). A stúdió szerint a csúcsdöntés szerdára várható. Senkinek sem könnyű elrabolni nézőket az Avatartól, Mel Gibsonnak mégis sikerült.

A Halálos fegyver és a Rettenthetetlen hőse, Mel Gibson 8 év után a 60 millió dollárból forgatott krimiben, az Edge of Darknessben tért vissza főszerepben. A filmszakmában kérdéses volt, hogy a rendezőként is elfogadott színész képes-e részegen antiszemitázó 2006-os botránya után eladni egy mozifilmet. Mel Gibsonnal egyre szemtelenebbek a rendezők, mert egy idősödő gyilkossági nyomozó és egyedülálló apa szerepét osztották rá, akinek megölik a lányát.

A héten mutatkozott be a Disney újra produkciója, a When in Rome Kristen Bellel és Josh Duhamellel. A Veronica Marsként ismertté vált színésznő kiábrándul a szerelemből, ezért Rómába megy, ahol mindenki belészeret, konkrétan Danny DeVito, Jon Heder és Will Arnett.