Megan Fox kiszállt a Transformers 3-ból

2010.05.20. 09:19
Az előzetes hírekkel ellentétben a szexis sztár önként távozott a filmből, és nem kirúgták. A lelépés okairól Fox egyelőre nem nyilatkozott.

Tegnap este terjedt el a hír a filmvilágban, miszerint Michael Bay rendező kirúgta a Transformers és a Transfromers 2 című akciófilmek egyik főszereplőjét, Megan Foxot. A színésznő, akit több magazin is az év nőjének választott tavaly, soha nem volt igazán jó viszonyban a rendezővel. Egy interjúban azt mondta, olyan vele dolgozni, mint Hitlerrel, aminek Michael Bay nem nagyon örült. Az utolsó szalmaszál állítólag az volt, amikor az Allure kérdésére a színésznő kijelentette, nem hajlandó állandóan szoláriumba járni Bay kedvéért, aki szerint a bőre túl sápadt.

megan-fox-transformers-2

Megan Fox karrierje mostanában nem úgy halad, ahogy szerette volna, az Ördög bújt beléd című horrorfilmje a 2009-es év egyik legnagyobb bukása volt (31,5 millió dollárt hozott a konyhára világszerte), és új filmje, a Jonah Hex (bemutató: június 18.) a tesztvetítések során nagyon leszerepelt. A nézők véleménye szerint főleg Fox alakítása miatt.

A Transformers harmadik részének forgatása nyáron kezdődik, a gyártó DreamWorks egyelőre nem nyilatkozott az új női főszereplő kilétéről.