Nem lesz Maffiózók-mozifilm

2010.06.21. 15:46
Steven Van Zandt, a sorozatban Silvio Dante karakterét alakító gitáros-színész szerint a pletykák nem igazak: David Chase nem tervezi vászonra vinni a Soprano család történetét.

A HBO mérföldkőnek számító maffiózós sorozata három éve ért véget, de az utolsó jelenet kétértelmű megvalósítása miatt azóta is állandó vitatéma, mi lett vajon Tony Soprano sorsa. Megúszta a bérgyilkos golyóját? Fejbe lőtték az étteremben? A gyanús alak a háttérben nem is bérgyilkos volt, csak egy sörét fogyasztó esztergályos? Nem csoda, hogy szinte havonta kérdezik meg a sorozat szereplőit, készítőit, íróit, tán még a hangmérnököket is, lesz-e mozifilm a széria "rendes" lezárásaként, és egészen pontosan mikor.

Idézze vissza a Maffiózók finálét! (fotó: HBO)

A legfrissebb áldozat Steven Van Zandt, akit egy új filmje kapcsán kapott el egy interjúra a NY Daily News. Van Zandt, aki a tévés maffiózó megformálása mellett arról híres, hogy Bruce Springsteen kisérőzenekarában, az E Street Bandben gitározik, és nem mellesleg igen sikeres zenei producer is, nem a szokásos panelekkel válaszolt, hanem kerekperec kijelentette, hogy nem lesz Maffiózók-mozifilm, és ezt nem más, mint a sorozat készítője, David Chase mondta neki, akivel éppen egy közös filmen dolgoznak.