Charlie Sheen bűnösnek vallotta magát

2010.08.03. 08:35
Az amerikai színész, Charlie Sheen vádalkut kötött a bírósággal, így a súlyosabb büntetés helyett harmincnapos drog- és alkoholelvonó kúrára ítélték. Sheen karácsonykor fenyegette meg feleségét késsel, mert válni akart.

Bűnösnek vallotta magát a felesége bántalmazásával vádlott Charlie Sheen hollywoodi színész, akit a bíróság harmincnapos drog- és alkoholelvonó kúrára ítélt. A színész vádalkut kötött a coloradói hatóságokkal: ha bűnösnek vallja magát, ejtik a még súlyosabb vádakat.

Ezen alku részeként a bíróság, helyi idő szerint hétfőn, három hónapos próbaidőre bocsátotta, amely alatt nem fogyaszthat kábítószert, és nem viheti túlzásba az alkoholfogyasztást sem.

James C. Boyd bíró harmincnapos börtönbüntetést is kiszabott a színészre, de végrehajtását felfüggesztette, attól tette függővé, hogy Sheen sikeresen letölti-e a próbaidőt, és részt vesz-e az elvonókúrán.

A Két pasi meg egy kicsi című tévésorozat negyvennégy éves sztárját karácsonykor vették őrizetbe Aspenben, mert felesége szerint kést fogott rá, amikor bejelentette, hogy válni akar. A színész akkor tagadta a vádat.

A bírósági eljárás nem hatott a tévésorozat népszerűségére, Sheen a múlt hónapban hatvanmillió dollárért (13,5 milliárd forintért) újabb két évadra leszerződött a Warner Bros. televízióval a Két pasi produkcióhoz, és a próbaidő alatt is folytathatja a forgatást.