Stallone új filmjétől a szex is jobban megy

2010.08.05. 10:01
A rajongók az egekbe emelik Sylvester Stallonét az Expendalbes keddi premierje óta, és a kritikusok sem gyalázták szénné. A díszbemutatón Dolph Lundgren összekeverte Bruce Willist Bruce Lee-vel, Giselle Itié pedig bevallotta: élvezi, ha kínozzák.

"Lányok, ez a film akkora axcióorgia lesz, hogy ha elviszitek rá a faszijaitokat, este otthon akkora bajnokok lesznek az ágyban, mint még soha!" - üvöltötte a Myspace kamerájába az Expendables egyik vigyorgó főszereplője, Terry Crews a keddi Los Angeles-i vörös szőnyeges premierjén, a Chinese Theater előtt. Ahol Dolph Lundgren annyira izgult, hogy összekeverte Bruce Willist Bruce Lee-vel:

A főgonoszt alakító David Zayas Stallone régi vágású rendezését dicsérete: "A bogarak, a dzsungel, a robbanások, minden igazi volt a forgatáson, és ez nagyon jó dolog". Charisma Carpenter azzal viccelődött, hogy az egyik legnépszerűbb akciósztár, Jason Statham, nagyon nehezen boldogul a csókjelenetekkel, a szuperdögös Giselle Itié pedig bevallotta: azt évezte a legjobban, amikor megkínozták, mert nem kért dublőrt, inkább kisírta Slynál, hogy ő maga szenvedhessen.

Sylvester Stallone még a Rambo 4 sikere után döntött úgy, hogy 70 millióból leforgat Costa-Ricán egy újabb, 80-as éveket idéző akciófilmet.  Főszereplőnek bevette maga mellé a műfaj kultikus sztárjait: Jet Lit, Jason Stathamet, Dolph Lundgrent és Mickey Rourke-ot, és még a Planet Hollywood étteremlánc társtulajdonosának, Schwarzeneggernek és Bruce Willisnek írt cameoszerepet. Eredetileg benne lett volna az all star-csapatban Van Damme is, de elégedetlen volt a felajánlott bunyós szereppel, Steven Seagal pedig azért nem szállt be, mert korábban összebalhézott a producerrel, Avi Lernerrel. Csatlakozott viszont Eric Roberts (ő az egyik rosszfiú), és egy megmentésre váró bombázó, Giselle Itié.

Az Expendables sztorija hamisítatlan B-filmes agyatlanság: egy csapat válogatott zsoldos megy, és kinyírja egy népnyúzó dél-amerikai diktátor (David Zayas ) teljes hadseregét. A hazai bemutatóra sajnos még augusztus 19-ig kell várni, de addig is itt van bónusznak a legfrissebb, repülőgépes-robbantós videó a filmből: