Pál
-5 °C
0 °C
Index - In English In English Eng

Woody Allen kivágta Carla Brunit

2010.09.08. 10:23
A rendező Sarkozy francia elnök feleségének minden jelenetét kivágta készülő filmjéből, helyette a a Becstelen brigantykban is szereplő Lea Seydoux-val forgatta le az Éjfél Párizsbant.

Kivágatja a Carla Brunival, a francia first ladyvel forgatott jeleneteket legújabb, Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) című romantikus vígjátékából Woody Allen - állítja a Bakchich nevű francia online bulvárlap.

A kedden nyilvánosságra hozott információk szerint az említett jeleneteket már újra is forgatták egy másik színésznővel, Lea Seydoux-val. A César-díjas francia színésznő Quentin Tarantino Becstelen brigantyk című filmjében is feltűnt.

Woody Allen állítólag a jelenetek újraforgatásával várt, amíg Carla Bruni és férje, Nicolas Sarkozy elutazik dél-franciaországi nyaralására. A film produkciós cége megerősíteni és cáfolni sem akarta a hírt, amely nagy visszhangot keltett a francia sajtóban.

A Voici című bulvárlap keddi számában egyenesen "nemzetközi szégyennek" nevezte az esetet. "Talán bizonyos incidensek hatására döntött így Woody Allen" - írta a lap.

A Corriera della Serának augusztusban adott interjújában a filmrendező még dicsérte Bruni alakítását, aki szerinte nagyon "professzionálisan" végezte feladatát. "Olyan jól játszotta a figurát, hogy minden egyes felvett képet megmutatunk a filmben. Semmit sem vágunk ki" - mondta akkor Woody Allen.