A magyarok nem szeretik a hányásevőket

2010.11.23. 11:03
7 új filmpremier is volt a múlt héten, de a többségük a magyar toplista közepére vagy végére került. A Jackass 3D-t csak 3861-en látták, Shyamalan liftes horrorját 3454-en, Willem Dafoe botránymozija, az Antikrisztus pedig be sem került a Top 10-be.

A magyar nézők még mindig Robert Downey Jr.-ra és a rajzfilmekre gerjednek: 21 827-en nézték meg két hete futó Terhes társaságot, amiben a Vasember sztárja egy szőrös lúzerrel autózik keresztül az Egyesült Államokon (kritika itt). 19 536-an ültek be a Gru című animációs filmre, amiben a Bond-főgonoszok rajzolt rokona egy ördögi világpusztító terv fénypontjaként el akarja lopni a Holdat, de közben a nyakába varrnak három árva gyereket (lelkes kritikánk itt). A harmadik helyre Ashton Kutcher és Katherine Heigl gyenge Mr. és Mrs. Smith-pótléka, a  Bérgyilkosék került 13 202 nézővel.

9194 nézővel negyedik Tony Scott Száguldó bombája, amit kritikusunk csak úgy emlegetett, mint egy másfél órás vasútpornó. 7291 facebookozó ült be a Mark Zuckerberg életét bemutató Social Network - A közösségi hálóra, 5261-en viszont Julia Roberts evős-utazós Bridget Jones-filmjét, az Ízek imák szerelmeket választották.

4541 horrorőrült nézte meg a Fűrész 3D-t, a szintén 3D-s Jackass viszont nem hozta lázba a magyar nézőket: csak 3861-en voltak kíváncsiak Johnny Knoxville-ék mobilvécével katapultálására, herecsapkodására, hányásevésére meg a meztelen törpe haverjukra. 3454 nézőt érdekelt M. Night Shyamalan liftes horrorja, az Ördög, amit a korábbi kudarcai miatt az egykori indiai csodagyerek már nem is mert megrendezni, csak a forgatókönyvet rakta össze. Sigourney Weaver humortalan családi vígjátékára (Már megint Te) 3351-en ültek be.

Az Antikrisztus 616 nézővel be sem került a hétvégi toplistába, A Föld szeretőjéről és a Nömadak Tx-ről pedig nem érkezett adat a Filmforgalmazók Egyesületétől.