Forgatási díszletben helyszínelt a rendőrfőnök

2010.11.30. 15:15
Annyira hitelesre sikerült a New Terminal Hotel című horrorfilm, hogy a pittsburghi rendőrfőnök is csak nyolc óra helyszínelés után jött rá, hogy nem pályafutása legszörnyűbb gyilkosságának helyszínén, hanem csak egy díszletben nyomoz.

Miután a pittsburghi George Washington Hotelben tűz ütött ki, és a tűzoltók találtak egy vérrel összefröccskölt, üres üvegektől hemzsegő szobát, kihívták a rendőröket. J. R. Blyth rendőrkapitány azután, hogy átvizsgálta a helyszínt és talált egy darab fejbőrt is, úgy nyilatkozott, "a hotelszoba a legszörnyűbb gyilkossági helyszín 35 éves pályafutása alatt“.

A nyomozók nyolc órán keresztül vizsgálódtak a szállodai szobában, miután rájöttek, hogy a vér művér, és nem gyilkosság, hanem filmforgatás játszódott le a helyszínen - írja a Daily Mail. Blyth rendőrfőnök mentségére szóljon, hogy a George Washinton Hotelben 1923 óta 12 ember halt meg és kísértetjárta hely hírében áll.

Nem véletlenül választották helyszínnek a New Terminal Hotel című, két éve forgatott horrorfilmhez. A hotel tulajdonosa direkt hagyta meg a szobát úgy, ahogy a filmesek berendezték, mondván, hátha vissza kell jönnie a stábnak forgatni. De ahogy a Blyth rendőrfőnök mellényúlásán nevetett, még az is lehet, hogy egyszerűen tetszett neki a szoba új dizájnja.

A New Terminal Hotel főszereplője, Corey Haim a nyolcvanas évek egykori tini-szívtiprója idén márciusban halt meg, 38 éves
korában, feltehetően kábítószer túladagolás következtében. Szerepelt az Elveszett fiúk című kultfilmben Kiefer Sutherland oldalán, és rövid ideig Victoria Beckhammal is randizott 1995-ben, mielőtt a Spice Girls világhírűvé vált volna.