Leó, Szaniszló
4 °C
17 °C

Michael Douglas meleg zongorista lesz

2010.12.02. 14:43
Januárban kezdi új filmjének, a Liberace-nak az előkészületeit, és akkor derül ki, sikerült-e a kezelésekkel legyőznie a rákot, árulta el egy interjúban.

Májusban áll kamerák elé Michael Douglas, erősítette meg a hírt a torokrákkal kezelt színész a Hollywood Reporternek adott interjújában, ahol bizakodóan beszélt betegségének leküzdéséről is. Januárban derül ki, sikerült-e a kezelésekkel legyőznie a rákot, de az orvosok 80 százalékos gyógyulási eséllyel kecsegtették.

A hatvanhat éves, gégerákban szenvedő színész Valentino Liberace világhírű meleg zongoraművész szerepét kapja a Liberace című moziban. A Steven Soderbergh rendezésében készülő film forgatása májusban vagy júniusban kezdődhet. Matt Damon alakítja majd meleg partnerét.

Az interjúban azt is elmondta, hogy súlyos betegsége miatt közelebb került 93 éves apjához, Kirk Douglashez, aki pályafutása csúcsán csak a karrierjével törődött, ugyanakkor elismerte, hogy maga is ebbe a hibába esett Cameron fiával, aki börtönbüntetését tölti kábítószer-kereskedelem miatt.