Kelly Brook vetkőzött a legjobban 2010-ben

2010.12.15. 13:40
A filmes-tévés meztelenkedésekre szakosodott Mr. Skin nevű weblap készítője (akit természetesen Mr. Skinnek hívnak) idén is felállította az év legjobb pucérkodásait bemutató listáját.

A férfi szerint az idei év filmtermése ugyan gyengébb volt, mint a tavalyi, de a meztelen jelenetek számában nem tapasztalt visszaesést, ráadásul idén olyan színésznők is megszabadultak ruháiktól, akik eddig szemérmes viselkedésükről voltak híresek, köztük a negyedik helyre befutó Anne Hathaway-jel. "Jó éve volt ez a meztelenkedésnek, mert ugyan a filmekben a nyolcvanas-kilencvenes évek szintjét nem sikerült elérni, de a tévében egyre többet vetkőznek a színésznők."

A lista tizedik helyén találjuk Jessica Albát, a The Killer Inside Me című filmből, aki ugyan csak meztelen fenekét mutatja meg pár másodperc erejéig,  de ez is több, mint amit eddig mutatott. Mr. Skin kilencedik helyre rangsorolta Violante Placido színésznő mindent megmutató villantását Az Amerikai című rém unalmas filmben és Kirsten Dunst lett a nyolcadik az All the Good Things zuhanyzós jelenetéért.

Hetedikként Mary-Louise Parker, a Nancy ül a fűben című tévésorozat idén 46 éves főszereplője mutatta meg még mindig kifogástalan melleit, Rebecca Creskoff hatodik helyet érően villantott borotválatlan nemiszervet (szintén egy tévésorozatban, a Hung - Neki áll a zászló címűben), a Chloe című film pedig két színésznőt is delegált a lista ötödik helyére Amanda Seyfried és Julianne Moore képében.

Negyedik lett Anne Hathaway mutatványa a Szerelem és más drogok című filmből, ráadásul akár több jelenetet is ki lehetett volna választani, mert az eddig szemérmes színésznő többször is megvált ruháitól. Paz de la Huerta szintén előszeretettel hajigálta magáról a textilt a Gengszterkorzó című HBO-sorozatban, ez a harmadik helyre volt elég.

A pucérkodás idei ezüstérmese Jessica Pare lett a Hot Tub Time Machine című vígjátékban. A színésznő nem sokkal a film bemutatója után a Reklámőrültek című sorozatban kapott szerepet, remélhetőleg nem(csak) ezért a teljesítményéért. Az év legjobb meztelenkedésének Mr. Skin Kelly Brook és Riley Steele (utóbbi egy pornósztár mellesleg) közös jelenetét választotta a Piranha 3D-ből, pontosabban azt, amiben a két szereplő a víz alatt egy szál békalábbal vonaglik hosszasan.