A Hellboy 3-nak el kell készülnie

2011.01.07. 13:23
Ron Perlmannre fogta eddig Guillermo Del Toro rendező a Hellboy 3 kudarcát, de a 60 éves színész most bevallotta, hogy ő nem akadály.

Guillermo Del Toro korábban azt mondta, azért nem készül még a Hellboy 3, mert Ron Perlman nem akar 6-7 órát tölteni a sminkes székben, miközben a Sons of Anarchy-filmjében enélkül is szerepelhet.

"Igen, ő engem hibáztat, én meg őt, ez kicsit olyan, mint Laurel és Hardy, Martin és Lewis, vagy Abbott és Costello - mondta Ron Perlman most az io9-nek. A Hellboy 2 nem volt könnyű forgatás. Mindketten nagyon fáradtak és kimerültek lettünk a végére. De azóta sok víz lefolyt, és én kihevertem már" - mondta a magyar helyszínen készülő moziról.

Perlman ismeri Guillermo ötletét a trilógia 3. részére, hogy milyen erős, epikus film lehetne, úgy érzi, ennek el kell készülnie. "Nagy igazságtalanság volna már csak az  első két résszel szemben is, ha nem tudhatnánk meg, hogyan végződik a történet.” Hellboynak szembe kell néznie a végzetével, mint az emberiség elpusztítója, és meglátjuk majd azt is, hogy Liz ikrei hogyan kezdenek pusztításba.

A Season of the Witch és Del Toro közelgő H.P. Lovecraft adaptációja, az At The Mountains of Madness munkákról is nyilatkozik az interjúban.