Premier előtt bukott Megan Fox filmje

2011.03.11. 15:45
Hiába a mély kivágású gyémántokkal borított ruha, combig érő neglizsé: Megan Fox minden erőfeszítése ellenére a Passion Play máris megbukott, írja a daily mail.

Dvd-n jelenik meg a héten a 24 éves színésznő új filmje, miután a Torontói Filmfesztiválon még szeptemberben csoportokban vonultak ki a nézők a vetítésről, és a kritikusok is lehúzták. A forgalmazók úgy döntöttek, minimalizálják a veszteségeiket.

A Passion Play egy angyalról szól, akit egy könyörtelen gengszter tart a karmai között, és végül egy trombitás ment meg. Mickey Rourke és Bill Murray is szerepelnek a filmben, az utóbbi alakítja a hírhedt gengsztert.

Ez egy újabb csapás Megan karrierjére, mely azóta mélyrepülésben van, hogy különváltak útjai a Transformers-készítőkkel. A 2009-es Jennifer's Body mindössze 6,8 millió dollárt hozott, a Jonah Hex tavaly nyáron  szintén nem sok vizet kavart a filmiparban.

Megan - aki Hollywood egyik legszexisebb üdvöskéje volt -, még keresett modell, jelenleg az Armani arca. Legutóbbi reklámja miatt anorexiával vádolták, mert túl soványnak tűnt az Armani képeken.